to Bubák:Dá se to nastavit celkem slušně.Já to ne úplnou realističnosti také nelítám (vzhledem k tomu že z mé oblíbené Bf-109F-4 a G-2 je ven vidět prd, mám zapnuttý paddock view) a dá se to i když k tomu sedneš jednou za uherský rok...
Pytlák píše:Nahotinka byla až na tom novějším. Ten původní jsem rozmělnil na louce poté, co mi jeden motherfuckinsillybastard na Me-262 nakupíroval SOP...
Jasta13 píše:Pytlák píše:Nahotinka byla až na tom novějším. Ten původní jsem rozmělnil na louce poté, co mi jeden motherfuckinsillybastard na Me-262 nakupíroval SOP...
Pytláku!!!
projeď si své příspěvky, a laskavě si smaž či uprav dlaždičské výrazy. Je mi jedno jestli si takhle mluvíš doma v jeskyni, ale tady jsi na internetu. Přístup zde má kdokoliv.
Díky
bubák píše:Ok já si to nějak seženu. Musím mít na létání v multiplayeru verzi z obchodu nebo ne?
Olda Homola píše:bubák píše:Ok já si to nějak seženu. Musím mít na létání v multiplayeru verzi z obchodu nebo ne?
...pokud máš profi kraklou verzi tak asi ani ne.. hlavně musíš mít naistalovaný patch 4.08 a 4.09
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník