Pro ostatní: to,že Wikilígs něco někde pláclo pro ě není rozhodující...sice se moje malůvky a tamten canc plusminus časově střetávají ale NEMAJÍ žádnou souvislost....
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Pantíku, díky... jen jsi asi nedával pozor, vytahám Tě za ouška já říkal, že ex-Jugoslávský mašiny měly čs kokardy na obvyklých místech.Na trupu (tam kde máš č.34) byla jugoslávská kokarda, čísla byly na směrovce. Půjde to předělat? jestli ne, tak to nech tak... Olda