Véno, mě s tim štveš. Takle jich mam málo a ty sem hodíš ještě todle...
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Už dřív jsem tu prezentoval nějaké MiG-21MF ..... mám venezuelskou a dvě USAF.... SEAC a blízkovýchodní (pouštní) camo-..... Nemluvě o čs. "slintající bestii" z listopadovky,kterou jsem kdysi spáchal ve čtvrtce....
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Venezuelská 21 se mi taky líbí. Jenže v dualcombu sou další tři nebo čtyři co si chci postavit, což pro mě znamená tak dvě až tři komba ještě koupit
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________