Trable s kompem....mám jiný (prý lepší)...jenže....pár dní trvalo,než jsem ho zprovoznil,trable s HDD. No powedlo se nakonec,jenže.... 250giga HDD se začal nějak blokovat..tak jsem ho sformátoval,včera do něj natahal kde co (hlavně malůvky a podklady k nim) včera,vypnul komp a šel spát. Dnes se vzbudím a po zapnutí kompu "radost jak sviňa" .... HDD totálně skončil....
No co už,jedeme dál,močálem černým kol bílých skal......řečeno slovy páně Wérichovými....
Když jsem nový rok načal novým modelem,udělal jsem si pro něho novou kamo..... P.S. možná ještě doplním znak jednotky....pokud něco najdu....
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Jedná se o STANDARDNÍ kamuflážní schéma Letectva Armády československé z tzv.Blue line , neboli demokratické linie historie....aby bylo jasno...... část "standartně zbarvených" strojů je tady cca dvě strany dříve (před hromadou nesmyslně zbytečných keců) - Bronco,Vetřelec,Huey....
Přílohy
Naposledy upravil PantherG dne 15 led 2012, 22:58, celkově upraveno 1
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Viděl jsem to rozestavěné...autor nakonec musel skla tloušťkou přečuhující profil trupu nahrubou zbrousit a nakonec i s trupem kompletně vyleštit do průhledna...motory jsou taky mňamka...Raději opatřím čtvrtkovou HpH
Když teda pominu,že skla jsou tlusté jak pancíř na T-34,tak se spasováním NEMÁM problém.... jestli to nebude tím,že nejsem modelář,ale patlal... Ony ty skla je potřeba usazovat ZVENČÍ.... a stačilo jen drobně začistit prostor,kam se mají usadit...
Ale na ten druhý kousek asi prubnu udělat nové "skla" z fólie...
S origo sklama můžeš tvrdit, že máš to letadlo pancéřovaný
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Týýý vole,to je nápad.... udělám Moravu ála Bf-110 z ruských (sovětských) válečných filmů.... Budu muset zjistit kamo a marking... A bude to jak What if,tak i klasika... A s "klasikama" tím pádem parádně vydrbu ...