Inspirován reakcí "Soudruha klokama Mavericka" na Hind od ETPS,nakreslil jsem jeho podobu u původních majitelů - Argentinských mariňáků. Britové jej ukořistili na Falklandu a pak využili...
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
PantherG píše:Zrevidované schéma na "Bosorku" Čs. námořnictva.....
Tentokrát nelíbí, vypadá to tak na osmdesátá a pozdější léta, ne na šedesátá. A ne jako námořní mašina.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
No floggere, ale i tak bych řekl,že je to lepší,než původní čmáranina Sea Vixena..... Jarku,máš recht,taky už jsem bez kotviček..... Zdeňku,šlo by se domluvit a nějaké ty kotvičky natisknout?
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Natisknou je problém není, ale problém je, že nemám kotvičky. Potřeboval bych nějaké poslat, nejlépe od malinkých po velké, třeba odskákané velikostí po jednom milimetru na průměru. Aby byla nějaká univerzálnost. Pak jich natisknout sadu je pohoda.
V rámci operace "Velveta V" přiletěly do ČSR izraelci nakoupené tři letouny B-24J. Zde byly vyzbrojeny (převážně kořistními německými zbraněmi,mírně upraveny (to,co bylo potřeba) a pak natřeny za použití barev ,zbylých po němcích. Takto upravené letouny pak přelétly do Izraele a byly použity ve válce za nezávislost. V roce 1956 byly zbylé dva (1604 a 1605) nabarveny standartním kamuflážním schématem a využívány především k hlídkovým letům .....
Na případné vyžádání dodám zbarvení,které nosily po roce 1956.....
Přílohy