zdravím vás páni....dúfam že môj príspevok nebude moc odveci ale potrebujem poradiť už dlho tu pátram ako namiešam farbu kamufláže na britský sherman firefly ale zatiaľ márne skúste mi prosím poradiť. používam revell-ky a potrebujem dosiahnuť aby to vyzeralo takto nejako:
ja viem len tam mi okrem teba nikto nič konkrétne neporadil a tu sa tie kamufláže preberajú tak som myslel že sa tu nájde ešte nejaká dobrá duša čo možno takého shermana už aj robila
to Knecht:Pane kolego, možná ti tu místní ctitelé blátoplazů poradí ale osobně si myslím že více odborníků se sejde buď v sekci "Jak na to" nebo v technikářských sekcích.Tady se kamufláže sice probírají ale obávám se že s tou věrohodností budeme poněkud na štíru...
Britskou olivovku sem řešil ve svej stavbě Firefly ve skupinovce Lovci tanků Tiger a bylo mi porazeno co s čim smíchat, ale je to z barev Tamiya, dělaj se i syntetiky. Tak to tam zkoukni, třeba se ti to bude hodit.
Tady se řeší trošku jiný kamufláže.
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Knechte,bohužel Ti neporadím... ...na moje malůvky většinou dávám barvy,co mám po ruce...tady ve What if,když to ŘÁDNĚ zdůvodním,projde TÉMĚŘ všechno...
Ignáci,opakovaný vtip přestává být vtipem...takové lístečky si můžeš namalovat třeba na "psychedelické plivátko" z 60-tých let...
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
To:Baryk - Diky moc presne toto som potreboval...a teda vdaka aj Ondrovi...mohol som na to dôjsť aj sám ale no....človek občas hľadá pero ktoré drží v ruke...Takže ešte raz vdaka
Neni zač. Osobně by mě to taky nenapadlo hledat ve skupinovce
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
No....soudruhu Ujíku.....můžu říct,že ta "Aerokobra" vypadá hooodně dobře v modelu... Máte ale chlapci smůlu,obrázky nebudou,není je čím dělat....jinak jo,ty znaky se můžou zdát divné,ale vše bude v patřičný čas vysvětleno..... Apropó: nevíte někdo o volném modelu MDD FH-1 Phantom?
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Nebudou,páč nemám baterky ve foťáku,.....až tam budou,tak to bude "Kobra" hotová...tak pak snad něco blejsknu....ale eště si to hooodně rozmyslím.... No,a když se Ti Zdeněčku nelíbí výsostné znaky,tak tu mám i jiné...co tohle?
Přílohy