Jénže na to nejsme vybavený. Jak psal Pytlák výše, musíme si vystačit s tím SW vybavením, které máme k dispozici. Zbavit se toho olítání by znamenalo překreslit to celý znovu v něčem sofistikovanějším, např. Corelu. Jenže ten nemáme a kdybychom ho měli, nebudeme s tim umět. To už je tak mocná zbraň, že vyžaduje náročnější studium. Ale kdo s tim umíte, máte možnost.
Trochu jsem "komunikoval" s kolegou Pytlákem.... Pokouším se mu pomoct se zlepšením malování - můj oblíbený Photo Filtre....
A díky jeho ochotě mám "voidy" alias "čisté kůže"....trochu jsem si "pohrál" a předkládám válečný P-36 poručíka Františka Peřiny. Pokud se zadaří,tak časem dodám i letoun jeho spolubojovníka - francouzského dobrovolníka capitaine Jacquese Accarta . Oba letouny také časem zpracuju "klasicky" jako podklady pro stavbu modelů i s příslušnou story.... Kdyby mě to dlouho trvalo,připomeňta mě to,...
Ve formátu .bmp bohužel obrázek vložit nejde,tak to dávám v .png. Pokud je na použití skinů potřeba .bmp formát,operace jest prostá: stačí obrázek stáhnout,otevřít v malování a pak uložit jako a vybrat formát .bmp.
Tak co,flígři? Uvidíme letové záběry Peřinova Hawku??? Samotného by mě zajímalo,jestli jsem zvládl navazování polí...
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Co tím myslíš "správné odstíny"? Já mám pocit,že ty skiny od Pytláka jsou nějaké moc tmavé....dal jsem barvy,jak jsem zvyklý....ale není problém to ztmavit....
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Potlačit!! tu zářivost. Tyhle svící barvy jsou podivný a je to jak omalovánka. Přidat stíny atd. Příjde mi, že ty skiny děláte z původních čistejch textur, je lepší použít "paint-kit" ve vrstvách. Takhle omalovanejch letadel už mám na kontě celkem dost, tak jsem taky něco postnu. Chtěl jsem dělat what if kampaň podle mejch what if modelů (Me163, Me262 a Ho229) ale bohužel, nějak sem se k tomu nedostal. Teď když je mapa Slovenska a Avie...hmm..možná bych ten nápad mohl oprášit.
Jen tak na okraj, před lety jsme lítali závody kolem pylonů. Jak takový mumraj vypadá, se můžete podívat v těhle dvou trackách
To Charlie....no já používám k malování program Photo Filtre..... Tak to prubnu eště raz,tentokrát tam dám barvy,které použil Pytlák na čs.čtyřbarevku,i když ty barvy se mě VŮŮŮBEC nelíbí...a nýty? No prubnu něco zkusit
To Charlie: tak tady máš "neřvavého" Peřinova Hawka....Barvy z Pytlákovy Il-10 krom šedé.Ta má být dsvětle šedá a ne šedomodrá.... Ale veřejně prohlašuju: tyhle barvy jsou podle mě NAPROSTO HNUSNÉ ! ! !
Přílohy
Já nevím, tyhle barvy mi furt připadají hezčí, a především reálnější než ten první návrh. připomíná mi to návrhy z PantherG universe - to znamená kamo na mašiny ze Sinaje. Jenomže tohle není Sinaj a pískové a světle hnědé barvy by na čs. bojišti byly asi opravdu dost kontrastní se středoevropským terénem.
Hotovo: T-55 Irák 1:35 Trumpeter, Tiger I Early 1:35 Academy Rozpracováno: M47 1:35 Italeri, Sd.Kfz. 251 1:35 Tamiya
Já bych řekl, že Panťa chtěl Curtisse obléct do mobilizační kamo, a té nejlíp odpovídá to druhé schéma . To poslední už nemá s mobilizačníma barvama nic společnýho .