A jako poslední vyprodávám skladové zásoby. Všechny modely za 450,-. Některé jsou už v kusech, tak je možné, že na všechny zájemce nezbyde. Kdo dřív příde...znáte to
Zdravím ve spolek, něco málo z pracovního stolu. Bysta německého vojáka před dokončením. Už jen sunky na zásobníky a pár drobností na bystě. Popruh na zbrani je děláný od nuly na bystu se zbraň volně nasazuje přes hlavu.
Zdravím ve spolek. Dokončil jsem nějaké kousky do vitrínky i pro sběratele. Další by měla být zase figurka. Snad se mi podaří něco vyfotit z pracovního stolu...
Ahoj, Mel bych dotaz k tomu Konradovi. Staci jej jen slepit, nebo je u takoveho modelu treba i napinovat? Mam ho tez a je to moje prvni velka figura v kovu.... Diky Petr
Zdravím v novém roce. Pracovním stůl se začíná plnit novými projekty a zakázky, tak je třeba se pustit do práce. Zde je pár fotek dokončených modelů na konci roku.
Nádhera, rytíř se mi líbí víc, ale to je tím že já ty načančané kloboučníky s kordíkama moc nemusím Při té příležitosti se zeptám. Čím ztmavovat žlutou?
Ahoj Davide, díky, jsem rád, že se líbí. Žlutá barva není tak složitá jak se zdá. Je potřeba nastudovat trochu teorie barev a jejich míchání. Do žluté barvy určitě patří fialová, abys docílil její ztmavení. V případě toho rytíře jsem postupoval následovně: Stříkací pistolí předstínování - Základní žlutá, Žlutý okr, Anglická uniforma, Umbra přírodní - vše Valleyo barvy. Olej - Neapolská žlutý (Mussini), Kadmium žluté (Umton), Kobalt modrý (Mussini), Terra Rossa (W&N) a Titanová bílá. Nejdříve jsem si připravil tmavý odstín - smícháním modré a červené. Poté jsem tento odstín přidával do Neapolské žluté a vytvářel tmavší a tmavší odstín.