Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Figury, busty ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

figurky

In-progress builds
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

figurky

Příspěvekod cesnak » 28 pro 2007, 12:35

Nechcelo sa mi zakladat na kazdu figurku ktoru robim pre niekoho ineho ako pre seba zvlast tema, tak som sa rozhodol vsetky taketo figurky davat sem.
Na zaciatok zacnem s figurkami ktore mam uz nejaky ten rok doma a neviem sa odhodlat ich dokoncit, najrsej by som bol, kebyze su uz hotove a nemusim sa o ne starat.
Polsky husar pre mojeho kamarata, ktory mi kedysi odlieval vecia stal pri mojich zaciatkoch a daroval mi moje prve poriadne fugurky. No teraz nema cas, ale tak som mu za vsetko vdacny a poziadal ma ci by som mu nieco nenamaloval, tak som sa do toho pustil. Figurka ako taka nic moc a vela uprav aby sa dala aspon ako tak pouzit, teda skor by som povedal strasne zla kopia.
Zamrznuty napoleonsky bubenik od rigi, je to pekne odliata figurka no na moj vkus strasne nabochtnana, pride mi cela figurka ako jedna velka bublina, jedine co sa mi pacilo a bolo na nej jemne sprvene je tvar. Po dokonceni by som sa jej vklude vzdal, uz len najst nejakeho majitela :)

No a posledna vec s cim zacnem je trosku z ineho sudku, tu narodiel od predchadzajucich dvoch veci mam doma asi len mesiac a pol a je to jedna z novsich figuriek od pegasa - 90mm . V tomto stave ako je anfotena s vynimkou rukavou som ju aj dostal, aby som ju dokoncil takze som sa do toho ako tak pustil a po jednom dni vyzera uplne inak, no este nieje nafotena, ale ak sa postasti tak fotky dodam este dnes. Jedine co na nej ostane asi povodne namalovane a nepremalovane aspon trochu bde tvar.
Přílohy
1samuraj - povod.jpg
samuraj - povod.jpg
zamrznuty.jpg
polsky husar.jpg
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 28 pro 2007, 17:17

tak slubene fotky mojeho jednodenneho hrania sa na samurajovi
Přílohy
PC210277.jpg
PC210275.jpg
PC210274.jpg
PC210273.jpg
PC210271.jpg
PC210269.jpg
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Š » 28 pro 2007, 17:23

hm, samuraj vypadá skvěle :shock:
Tak na tomhle teď pracuji:
http://www.modelforum.cz/viewtop ... 8&start=30
http://www.modelforum.cz/viewtop ... 9&start=15
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?t=13956
http://www.fotomarwin.estranky.cz/
Martin Š

• Odpovědět s citací

Příspěvekod VašekS » 28 pro 2007, 23:16

cesnak píše:tak slubene fotky mojeho jednodenneho hrania sa na samurajovi

To bych rád věděl, kolik má ten tvůj den hodin. :-D
Jinak super práce. :shock:
VašekS

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 29 pro 2007, 00:21

ono tam tej roboty neije tak vela, takze sa to dalo stihat v pohode, hlavne ked pouzivas hlavne akryly. On cely ten samuraj je skor jedna velka omalovavanka, ako figurka na tienovanie, teda pokial to robim na zakazku, inak by to bolo peklo :twisted: :twisted: :twisted: Pretoze tato figurka je jedna z naj ktore som kedy v zivote videl a normalne som mal nutkanie povedat nie na tuto robotu, ked som si uvedomil, pretoze som vedel ze ked ho aj dokoncim tak pojde prec z mojich ruk :cry:
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod paranoid » 02 led 2008, 10:55

fakt je tam toľko ornamentov,že sa človek k poriadnemu tieňovaniu ani nedostane. Ja by som mal určite rešpekt,hlavne pred tými ornamentami na látke. Hlavne tým myslím vystihnúť ornament v záhybe,v tieni a podobne,to si myslím, je už vysoká škola figurkarstva:)))ale tvár ti vyšla perfektne,fakt paráda. Vlastne celá figúra vyzerá úchvatne a hlavne vdaka bohatosti detailov aj velmi efektne.
Inak mna by nikto nedohnal robit niečo na zákazku,lebo viem ako pomaly to ide mne a keby ma niekto este pohaňal,tak by to šlo ako v lete na saniach, a tá nechuť potom :evil: :grin:
paranoid

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 02 led 2008, 11:34

paranoid: takze za tvar nemozem ja, ale Rasto Jancuska, ak ti to meno nieco hovori, mozes ho poznat aj ako "sigi" a ty ho mozes poznat asi iba z mossonu, tam vyhral best of show figurku, za toho nemca s vlciakom a mal tam vsetky figurky na takych vyzsich masivnych podstavcoch, napriklad aj v bustach mal japonsku krasku a tak.
On nemal na to teraz cas tak mi to dal ze nech to spravim a tak ze dobre, momentalne potrebujem peniaze a tak, inak by som asi tiez nikdy nesiel do zakaziek, ale takto mozem robit kedy chcem a popri skole mi to uplne vyhovuje. A hlavne na zakazku veci robim dost rychlo, pretoze sa toho snazim zbavit co najskor, takze to zbucham a je, tym nejak kvalita isteze klesa, ale nie az tak, som schopny niektore veci opravovat do zblbnutia aj pri tychto veciach 8) , kazdopadne do ornamentov sa mi vonkoncom nechce, ked viem ze to aj tak nikto poriadne neoceni financne.
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kure_melancholik » 02 led 2008, 11:50

Pro polské husary mám slabost takže nebyly by trochu větší fotky?
kure_melancholik

• Odpovědět s citací

Příspěvekod paranoid » 02 led 2008, 11:55

no je zas fajn mat taku kvazi brigadicku na doma a prisposobit si to casovo,aspon robis to co ta bavi, ja som preskakal par brigad na ktore by som radsej zabudol a hodilo to tak malo,ze na zaplakanie,ale to boli studentske casy, teraz som rad,ze ako tak stiham malovat sebe pre radost:)
no Rasťa Jačušku som stretol v Mosoni,takze viem ktore figurky robil, a musim povedat ze uz ma toho pekne odmalovane a je to aj vidiet,uz ani necakam od neho nejaky nepodareny kusok:)))je to klasa
Inak ja mam tiez problem podokoncovat niektore veci,templara mam tak na 80% a keby som sa trosku prinutil,tak do tyzdna je finito,ale ako to iste poznaš namiesto toho som sa pustil do niecoho noveh,busta od Younga, ten rytier,onedlho to hodim na net
paranoid

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 02 led 2008, 12:02

paranoid: hej hej poznam to velmi dobre to s tymi rozostavanymi vecami, kebyze vidis moju vytrinku, tak je to skoro 50 na 50 dokoncene verzus rozostavane :lol:

kure_melancholik: no tie fotky mozem spravit aj vacsie, ale tak figurka ako som uz pisal nic moc, takze pozor aby si sa nezlakol, tak ale neviem teraz kedy sa pustim do fotenia, no ale tak do tyzdna by som to sem mohol zavesit
cesnak

• Odpovědět s citací

Re: figurky

Příspěvekod cesnak » 14 led 2008, 23:20

tak znovu nieco, ale aby som toho nemal malo rozostavaneho, tak dalsia zakazka, naststie toto bude ako tak rychlovka, , zatial robota jedneho vecera a jedneho rana a figurka je tak na 50% hotova. Este
musim zrazit tu pomarancovu plet a kovove casti porozbijat. No a potom uz len topanky a nejake detajli poopravovat ako cervena na zelenom brneni na pravej nohe a tak. Jo a jedna sa o 54mm a kedze je to trpazlik tak je to o nieco mensie a byrobca je csibor.

Stepan los: ty odomna nieco potrebujes, alebo co?, ze si mi napisal ten vtip na cmon? :lol:
Přílohy
Untitled-1.jpg
https://www.facebook.com/EliteMiniCrew
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 20 led 2008, 01:11

Pavel Š: tak toto je od scibora - jeden skuplter z polska , svacsa roby prave stolove hry ale rozbehol vyrobu fantasy figuriek v 45mm, takze cez net som si ich objendnal ( http://www.sciborminiatures.com/ ), alebo este je moznost andrea miniatures nieco robi a potom enigma.

tak na samurajovi som tak trosku pokrocil, uz ma pod sebou podstielku a budu naslebovat nejake detajli, domalovat, dotmelit ruky a finisujem. :lol: Ale bude tazke sa snim rozlucit , cim dalej sa mi zacina viac pacit :(
No a trpaulik sa tiez trosku poho, ale plet stale nieje to prave, takze este stale bude prerabana. snad nejaky pokrok je vidno :D
Přílohy
P1120257.jpg
Untitled-1.jpg
P1120268.jpg
P1120269.jpg
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 31 led 2008, 16:08

trpazlik je hotovx, foto v galerii : viewtopic.php?f=80&t=19409
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod por.Wolf » 31 led 2008, 16:15

tož po vašom by sa povedalo veru pekné pánko veĺkomožný :-D :-D
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
por.Wolf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 08 bře 2008, 17:44

tak samuraj je dokonceny foto je mozne vidiet tu viewtopic.php?f=80&t=20613&p=353384#p353384 .
no a dalsia vec do coho som sa pustil na "zakazku" je to indian, vcera nieco okolo jednej som ho dostl do ruk a zatial co moja priatelka malovala u mna kacera donalda tak ja som maloval jehoa dnes som na nom tiez co to porobila vysledok je takyto :-D
A potom ma budu este cakat dvaja chlapsi od metal models na fotoke
Přílohy
P2260019.jpg
http://modelforum.upce.cz/forum/viewtopic.php?f=80&t=20613&p=353384#p353384
P3020038.jpg
I1.jpg
Untitled-1.jpg
cesnak

Další

Odeslat odpověď

Zpět na Rozestavěno