Hmm podla mna je to dobre, hlavne ked si predstavim co je to za figurka, viem to velmi dobre pretoze som ju maloval uz 3-krat , sice pekna a kvalitne vyskulptena figurka, ale zato velmi narocna na malovanie. kazdopadne je to jedna z najtazsich figuriek, teda podla mna co sa tyka pleti. Ziavne Marian tuto figurku este nevidel, kedze vravi o drybrushi, pretoze ako vravis martinsos, tak tou to technikou by si na nej nic nezvyraznil , maximalne tak podpazusie Takze u mna dore,len treba na tom zamakat, nevzdavat sa a na buduce by som si vybral nieco jednoduchsie a tak vela odhalenej pleti, ale zato aspon sa skor naucis , tak teda len si nakladaj poriadne susta, nech napredujes milovimi krokmi
ja nehovorim ze to je zle ma to pekne svetla ma tam kde maju byt aj tiene ma tam kde maju byt aj farba je dobre trafena, ja som plet este nemaloval tak neviem ci by som to lepsie spravil, len mne sa zda ta bleda farba taka bodkava, ale uz som ticho
ale tak nemozes ist az do takychto detajloch, hlavne ked je to tretia figurka, podla mna super vec na tretiu figurku. Jasne ze to nieje uplne dokonale ale to niesu ani moje figurky a to sa neda povedat ze je to moja tertia a ani piata .
Martinsos: este jedna dobra rada na zaciatok, skus si na nete najst tu figurku ktoru malujes a pokusit sa dat tiene a svetle tam kde su na tej figurke, teda v pripade ze sa ti ta figurka na nete paci. Ono sa da jedna figurka namalovat rozne a teda aj iny vyraz moze mat, hlavne co sa tyka tienovania tvare. napr: http://www.coolminiornot.com/187923