Pokračujeme pleťovkou. Miešam ju zo štyroch farieb, ktoré potom podla potreby mixujem. Základ je tmavší, nanesiem a suchým štecom zotriem. Potom nanesiem svetlá a to čo najviac. Ak sa to dobre prilne, nerobí to kocúrov a nekĺže..tak základ je dobrý. V opačnom prípade by som spravil niekde chybu Vložím na cca 20minút krematoria počkám na výsledok.
Přílohy
Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá výhovorku.
Takže som vybral z trúby, dal som na pleť a suknicu ďalšie svetlo. Po vybratí pleť v pohode ale modrá je taká pololesklá, no chybička se vloudila. Príde na radu matný lak. Ďalej som si nazákladoval kožené časti ,,prešivák,, a chochol so strapcami, ktoré som trochu predtieňoval akrylom.
Přílohy
Pokračujem s tieňovaním prešívanej látky a kožených častí. Na akrylový základ son naniesol jemnú vrstvu olejovej farby a suchým štetcom zotrel. Týmto základný náter dostane farebný nádych do ktorého som pridal svetlý odtieň. Vložil som na cca 20min. do kremáku....vybral a naniesol som top svetlo a tmavší odtieň. Tento postup opakujem viac krát.
Přílohy
Takže teraz to už pôjde pomalšie, pretože kým dorobím kožené doplnky k svojej spokojnosti..... Pracujem na tvárovej časti, chochole, strapcoch.... kombinujem olej akryl.
Přílohy
Normalne fakt step-by-step postup... Z toho by jeden mohol teoreticky pochopit, ako to s tym olejom robite. Ale konkretne mna sa to netyka, takze budem so zaslintanou a spadnutou sankou dalej valit bulvy...
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...