O tom ,že by dělal Pol " škaredé " figurky tu nepadlo ani slovo, to my dávno všichni víme , takže to chce nějakou novou informaci , tato je už profláknutá
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
Ahoj Pavle, tak je dobré mať ťa späť:) som rád, že sem hodíš aspoň finálovky, pozerám, že akryl ti začína hodne dobre ísť od ruky. Krásne vecičky, pozerám, že aj prechody zvládaš na jedničku, takže to začne byť o chvíľku hodne husté Ja som hlavne ale zvedavý na osmanského piráta
Nazdar POLE, vitaj s5. Pipina v klobuku fajnova, Dark Vlad v tvojom podani sa mi paci paci paci... Trochu mi z fotiek nesedi kompozicia celej mini-dio s Vladom, ale to chce vidiet nazivo. Toz jen tak dal a houst
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
Pavel Š- ano, je to DarkVlad Le6n - máš trochu pravdu , ono celý den dojem nejvíce kazí myslím ten olivový podstavec .... Na tyhle fantas věci se hranatá oliva asi moc nehodí , nějaký tmavý ,nerovnoměrný tvar spíš to chce . A také jsem nenafotil čelní stranu, kde je jakoby v podstavci kus skály . Jinak musím říct něco ke stavbě - dark vlad bez závad , fajnová stavba i malba , ovšem toto neplatí pro elfku , forma stará , vytrhaná , dost viditelné dělící roviny ,což se vše samozřejmě projeví na tak malé figurce v detailech , bohužel .
Ještě jednou díky všem za názory .
PS- již brzy přidám další kousek , tentokrát 54mm od SMOGu