Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Figury, busty ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Na čem maká POL....

In-progress builds
Odeslat odpověď
Příspěvků: 921 • Stránka 56 z 62 • 1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 62
  • Odpovědět s citací

Re: Na čem maká POL....

Příspěvekod Pol » 11 led 2011, 17:01

paranoid píše:Ahoj, skvelá maliarska práca [-o< [-o< [-o< . Myslím, že o nejakú tú chvíľu sa budú španieli a taliani chodiť pozerať k nám na fórum ako sa má maľovať:)
Inak prezraď nám ako si dosiahol ten nádherný zlatý povrch? ktorú kovovku si použil na základ toho zlata?

Děkuju všem chlapi [-o<

Robo - základ je černá mat vallejo , kovovky - gold set Andrea + stříbrná citadel , vše akryl
P.
Pol

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 11 led 2011, 17:04

Fakticky nadherna praca, ten konik je ako sen... Jemny etericky, ten postroj k tomu zas nadherne realisticky. Fantazia!
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Taiko » 12 led 2011, 10:18

Zřejmě budu považován za černou ovci nebo provokatéra, ale už jsem si zvykl a je mi to naprosto ukradený. Už jsem vážně nemohl číst ty plky.
Pavle, neber to osobně. Není to žádný útok na Tvou osobu. Je to jen můj pohled na věc.
Musím se poklonit Tvému způsobu stínování. Jemné přechody jsou vážně super =D> . Ale to je všechno.
Když se kouknu na Tvůj model koně, tak vidím skvěle vystínovanou (možná až na hranici comicsu) šedou barvu na figurce koně. Postrádá jakýkoliv život. Kůň je dospělý a už za ty léta v bitvách a ve výběhu něco zažil. Ten kůň nemá povrchové vady, škrábance (jizvy) na srsti z výběhu nebo šarvátek(bitev), pigmentové vady, barva je naprosto stejná po celé ploše koně a moc mi ani nesedí zvolený odstín (to však může být jen fotkou), dokonce některé znaky tam nejsou vůbec…a mohl bych pokračovat. Oproti zlatým doplňků, které se Ti mimochodem taky povedly =D> , je moc čistý…až moc. Hříva a oháňka se mi zdají odfláknuté. Přiznám se, že jsem koně nedokázal zařadit…je to bělouš vybělujíci/nevybělující, albín, šiml…? Takto kůň opravdu nevypadá. Je možné, že budeš v malbě koně ještě pokračovat a rád si potom počkám na konečný výsledek.
Nepovažuji se za odborníka koní a nejsem ani chovatel :wink: . Sám jsem si namaloval koně a není to žádná sranda. Kůň, jako zvíře, se mi moc líbí. Mám doma několik studijních knih o koních a pár přátel „koňáků“, kteří mi umožnili studovat vzhled koně hodně z blízka.
To je asi tak vše. Dostáváš palec nahoru za práci s olejem =D> a je škoda, že odcházíš na akryl. Za vzhled koně ode mě dostáváš však palec dolů.

M.
http://taiko-miniatures.blogspot.com/

Obrázek
Taiko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pol » 12 led 2011, 12:18

Zas trochu něco jiného :wink:

P1010471.JPG

Pol

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Taiko » 12 led 2011, 12:30

Mohl by jsi mi prosím vysvětlit jak jsi to myslel...? Citace: "...ale ani na chvilku jsem nezapochyboval proč ....."

Díky.
M.

Obrázek
Taiko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pol » 12 led 2011, 12:46

Nech to být Milane ....
Něco se s tím ještě pokusím udělat , roboty tam je ještě dost ....
P.
Naposledy upravil Pol dne 13 led 2011, 06:14, celkově upraveno 1
Pol

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Taiko » 12 led 2011, 14:36

...tak mi alespoň napiš, jaké plemeno budeš malovat. Ať si vyhledám podklady na další případnou "kritiku" :wink:
Jinak držím palce při dokončování...

M.

Obrázek
Taiko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pol » 12 led 2011, 15:36

Počkej si na hotovou figurku , pak můžeš kritizovat i bez podkladů plemene koně :lol:
Jinak díky za přání k dokončení .
Pol

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 13 led 2011, 17:43

POL: Si sa nepochvalil (aspon som nepostrehol), kam odcestoval tvoj Maysky bojovnik. Dnes som ho nasiel (a okamzite spoznal) na fotkach na blogu Jarheada (Massive Woodoo). Pekne sa vynima vo vitrinke...

http://massivevoodoo.blogspot.com/2011/ ... le-fu.html
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod paranoid » 13 led 2011, 19:19

Le6n píše:POL: Si sa nepochvalil (aspon som nepostrehol), kam odcestoval tvoj Maysky bojovnik. Dnes som ho nasiel (a okamzite spoznal) na fotkach na blogu Jarheada (Massive Woodoo). Pekne sa vynima vo vitrinke...

http://massivevoodoo.blogspot.com/2011/ ... le-fu.html

no pekne =D> =D> =D>
paranoid

• Odpovědět s citací

Příspěvekod lopee » 13 led 2011, 19:33

Tak to je něco! Upřímně závidím - a nestydím se za to :) . Ani trochu :grin: .
Nejen (můj) blog o figurkách.
lopee

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 13 led 2011, 19:41

Jop, myslim, ze bojovnik bude skvostom Jarheadovej zbierky. Gratulujem a tiez ticho zavidim :) Mimochodom ten ich blog sa fakt oplati citat. Neuveritelne, kolko casu a energie dokazu niektori ludia vydat na malovanie figuriek a este sa s nou podelit s ostatnymi.
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Barbastell » 14 led 2011, 11:48

Tak oni se tím živí. To je potom trochu jíné kafe :-D Jinak to tam o Mayském válečníkovi přímo píše: I got a new miniature to my personal collection. It is a Pegaso Maya Warrior in 75 mm painted by
Pavel Tomášek. I am really happy about having this treasure in my collection and i start to love the idea of a bigger personal collection. Many thanks again to Pavel for his great service. I made some photos of it while it stands in my cabinet between the rest of the collection i am very proud of.

Pro neangličtináře: Mám novou miniaturu v mé soukromé sbírce. Je to Pegaso Mayský válečník namalovaný Pavlem Tomáškem. ¨Jsem velmi šťastný, že tento poklad mám ve sbírce a zamiloval jsem se do představy, že mou soukr. sbírku ještě zvětším. Znovu mnoho díku Pavlovi za obrovskou službu. Udělal jsem pár fotek jak stojí mezi ostatními ze sbírky na kterou jsem velmi pyšný.

Promiňte za offtopic, ale docela to sem dle mého patří, vždyť je to jeden z důvodů, proč to děláme, ne? :)

A naprostý souhlas, jejich forum je úžasné. Jejich dílka se pravidelně objevují v top tenu na coolminiornot a vždy s vysokým hodnocením. Mají velice zajímavý rukopis zvláště pak co se týká podstavců.
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu

vlákno s WIP
http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=123&t=46268
Barbastell

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dakan » 14 led 2011, 12:18

U Jarheada se mi zdá, že na cmon je silně přehodnocen. Ale pokud se hodnotí podstavce a dobře udělaná fotka,tak to potom chápu. Zkrátka se mi jeho věci(až na vyjímky) vůbec nelíbí, toť můj názor.

Jinak Pole gratulace. Je dobré, že i tímto ukážeme světu zlaté české ručičky.... =D> =D>
Obrázek
Dakan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 14 led 2011, 13:20

Ono je to dost subjektivne ohladom toho co sa komu paci a co nie. V kazdom pripade ja tam chodim denne a vzdy si u nich najdem nieco zaujimave. Navyse ten blog je fakt nabity informaciami, navodmi a dobrymi radami. Takze nejake CMON hodnotenie ma moc netrapi... POL robi nadherne figurky a toto je dalsi dokaz...
Le6n

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 921 • Stránka 56 z 62 • 1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 62

Zpět na Rozestavěno