Pokaždé, když si porohlédnu vlákno jednoho z předních barvířu zde na fóru, tak celý šťastný běžím ke svým figurkám, štětečkům a barvičkám, abych vzápětí zjistil, že mám asi obě ruce levý a oči šejdrem Od Vás to pánové vypadá tak jednoduše, ale realita je někde kurňa jinde, ona to není prdel. Člověk jak pořád kouká na ty nádherný věci tady a i jinde na webu, občas zapomene, že to je opravdu špičková práce na hony vzdálená tabletopu z wargamingu. Každopádně děkuji tobě POLe, ale i M. Dufkovy, Cesnakovy, Marianovy, Štěpánovy L., Rosťovi a Černý věži (neznám jméno) a dalším, kterým se omlouvám, že jsem je neuvedl
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu
Chlapče zlatá , to i my máme radost /jestli tedy mohu mluvit za všechny / z toho, cos tady napsal ... Ty se inspiruješ zde , my zas jinde , ale hlavně je to o tom, že Tě to baví ,že Tě to "nakopne " do další práce , k dalšímu zlepšení ... Levé ruce a šikmé oči jsme měli ze začátku všichni , to se neboj nic
pol tvoja cistoa malby a jemnost prechodov je uzasna skoda ze nemas cas na tie oleje tie ti idu fakt super, ale myslim ze aj akrylom to dotiahnes poriadne daleko
Bohužel, říman není můj, je na zakázku ,ale to nevadí .
Marian - já se budu snažit i akrylem ,ale asi to hned tak dobře nepůjde .... Uvidíme , každopádně mám v plánu akrylovat tuhle figurku, hned jak ji dostanu a to nebude trvat dlouho a dorazí akryl barvičky.
I kdybych ji měl 5x odbarvit , učit se to na něčem musím .
Riman na koni bude extrémne dobrá figúrka. Čo sa týka akrylov, tak super nápad, tiež uvažujem, že presedlám a naučím sa robiť s akrylkami kvôli rýchlosti a hlavne výrazných kontrastov. Na pleť a kožené časti by som ale asi zostal verný olejom, nič lepšie nato neexistuje.. Veľa úspechov na tom osmanovi a a ukáž nám svoje prvé kroky s akrylmi, bolo by to pre každého asi dosť zaujímavé