Gladiator je skoro hotový ... Upravil jsem helmu dle dostupné literatury a "prodloužil " pravou paži cca o 1cm . Na podstavec , nad jméno ještě přijde "dřevěný meč" - RUDIS , který věnoval právě římský cesar ASTINAXOVI a tím mu udělil status "svobodného římského občana ". Bohužel , meč ještě není hotový . PS- fotky jsou jako vždy "tragické "
aj ja mám z tejto figúrky v tvojom prevedení veľmi dobrý pocit. pekná pleťovka, dorábkou pier na prilbici a časti ruky získal aj na mohutnosti, takže zostáva už len k ďalšej krásnej práci vo vitrínke. čo ďalej, máš už niečo vyhliadnuté? čo tak komplet figúrku?
děkuju chlapi všem , to vždy "zahřeje a povzbudí "
paranoid - co dál , noo, mám tady ještě plno krásných bustiček - Maya Priest od Pegasa /nádherná věc / hoplita od Yonga , trumpetistu od Miga ,Philipa II Makedonského od alexandros , indiany atd atd .. nad celou figurkou jsem také přemýšlel ,ale nevím,jestli by mě "to šlo " ,celkem jsem jich vlastně "udělal " celé 3
Honza K. - to i já jsem hodněkrát předělával , tedy ne tohle , ale "dřív" ,na jiných figurkách . teď jdu na oko jen když mám denní světlo /přeci jen už nemám zrak jak ve 20 / a náladu , jinak na to raději kašlu, nechám ho na jindy ..
Tak po delším uvažování /asi 1 den / do čeho se mám pustit ,jsem ze všech mých "pokladů" navrhl sám sobě odpočinkovou bustičku od JMD . Noo, nakonec jsem se rozhodl ,že původní vzhled není to "pravé ořechové" a musím jí trochu /trochu více / překopat .... odpočinek se tedy tak uplně konat nebude Vzhůru do toho ..
česnečku, tušil jsem , že zrooovna ty se ozveš vidíš a tohle je jediná busta od jmd co mám já doma ,ty ostatní "příšerky" mě nic neříkají .... mám rád historii,historické figurky , "žába " s flaškama na zádech - nějak nevím, nevím .... úlet /mluvím JEN ZA SEBE !! / ale věřím, že hodně figurkářů tyhle "příšerky" baví nech se překvapit a já doufám, že se mi "zadaří "