por.Wolf píše:Přiznejte se, kdo mu to maloval na zakázku a Mr. tu na nás tě´d háže machry
Snad nikdo, ale začínám mít pocit, že kdyby maloval v devadesátce Hitlera od Andery, tak k němu dá na podstavec ještě trpajzlíka s lampičkou, kterak mu svítí na cestu vstříc ke světlým zítřkům Třetí říše... Dá se sice tak i vysvětlit, proč AH dopadl, jak naštěstí dopadl, ale.... Takže 3x hurá za ty dary, ale Honza má docela úzký repertoár.
tak.. po cca 10 hodinách čištění atd atd atd.. to přestává bejt zábavný... jinak takovej malej nápad..myslim že by to mohlo vyjit...za fotky se omlouvam
Jen bych zvětšil plochu podstavce. Pokud to tedy zamýšlíš tak, jak myslím, Hlavně to dodělej - já osobně mám z minulosti pomníčků = nedodělaných věcí až hanba. V posledních letech se snažím dodělat, co mám rozdělané, případně od toho neutéct na moc dlouho. Jen když si myslím, že na to nemám, raději počkám.
to Pavel Š - beru to o buzeraci zpet, na tech fotkach mi to prislo uz dobry, po upozorneni na inkriminovana mista jsem je zaregistroval take a souhlasim
na trpaslíkovi jsem se pokusil napodobit totok.. http://wargaming.sk/imgup/pmw_07.jpg no posuďte sami..fotka trochu zkresluje v reálu mi to víc lahoduje