Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Figury, busty ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Figurky od Radka

In-progress builds
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Figurky od Radka

Příspěvekod Taiko » 05 led 2009, 14:46

Mno to Ti to trvalo, než jsi na to přišel. :grin: ..."někdo má rád holky, jiný zase vdolky"...
http://taiko-miniatures.blogspot.com/

Obrázek
Taiko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod por.Wolf » 05 led 2009, 15:34

Taiko píše:Mno to Ti to trvalo, než jsi na to přišel. :grin: ..."někdo má rád holky, jiný zase vdolky"...

Když myslíš
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
por.Wolf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod paranoid » 05 led 2009, 21:43

Hoši, hoši, mne sa naopak páči jedna vec. Každý tu na fóre máme svoj štýl, v ktorom sa zdokonaľujeme, rastieme s každou ďalšou figúrkou, razíme si svoju cestu, lebo každému sa páčia iné detaily a tak. A práve táto vec, tá diverzia je výborná, je to pestré a preto je to zaujímavé. Ja osobne si toto na každom jednom z Vás veľmi vážim a rešpektujem každého vkus. Tak hor sa k štetcom a makať, nech sa je načo pozerať :mrgreen:
paranoid

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Taiko » 06 led 2009, 09:44

Paranoid, to je prave ono. Kazdy ma jiny styl, kazdemu se libi neco jineho, kazdy si nasel svuj vzor a snazi se mu priblizit. Nikdo se preci nemuze zavdecit vsem. Rozhodne nepocitam, ze se me figurky budou libit vam vsem...a ani to nechci. Mám rád tmavý(temny) styl, spinu, prach, poskozeni apod. Radek ma rad kontrasty, zarive barvy a ja to respektuji. Je to skvelý figurkář, umi to s barvama, jenom jeho vytvory mě moc neoslovuji...

por.Wolf píše:
Taiko píše:Pochybuji...mám raději jiný styl...ikdyž ten 90kový templář a O´lonnes jsou hodně hezký, ale to je asi tak všechno
...a komiks si raději přečtu doma... :wink: :grin:

Je vidět že se zřejmě v tomto směru na ničem neschodnem, neva respektuji to ,ale to je asi tak všechno :wink: , zůstanu přivržencem komixů a kinder vajíček

Vic ani nechci. Staci, ze budes respektovat můj nazor a pohled na vec. Ja za to preci nemohu, ze se mi to nelibi. Proste mam "jine oci". Maluji si co chceš a jak chces. Důlezity je, ze se to bude libit Tobe... =D>

Obrázek
Taiko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod por.Wolf » 06 led 2009, 10:14

To Taiko: ale to přece nebylo o tom že bych ti vyčítal , že se ti Radkovi figurky nelíbí, řekl jsem taky jen svůj názor, takže doufám že se tě to nějak nedotklo, to by mě mrzelo.Je jasné že budu vždycky hájit styl Radka a potažmo Petra K., jsou to moji učitelé a jim vděčím za to že aspoń trochu umím malovat figurky.Pro mě je styl "živých barev" a kontrastů ta správná cesta a myslím že je to mých figurkách vidět,ale netvrdím že si třeba někdy nenamaluju něco temného ve stylu ala Taiko abych vyzkoušel v čem je kouzlo tohoto stylu, nic se přece nevylučuje.a navíc pokud bychom měli všichni stejný názor na věc , tak to forum tady můžem zabalit a nebo ne :wink:
Takže doufám že pohoda a nebereš to jako že tě nějak snažím konfrontovat :wink: a mír s tebou figurkářský bratře.
por.Wolf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Taiko » 06 led 2009, 10:44

Wolfiku, v pohode. Vsechno pri starem. Me se jen tak neco nedotkne...
...jdeme zase patlat... :lol: :wink:

Obrázek
Taiko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod por.Wolf » 06 led 2009, 11:45

Taiko píše:Wolfiku, v pohode. Vsechno pri starem. Me se jen tak neco nedotkne...
...jdeme zase patlat... :lol: :wink:

Ty si jdi patlat a já jdu natírat :wink:
por.Wolf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod honza durdis » 06 led 2009, 22:57

Radku, máš to dobré, moc dobré. Takhle klidně pokračuj dál. Gratuluji.
Honza,
Nikdy se nevzdávat. Saburo Sakai
honza durdis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 25 led 2009, 17:48

Václav Hochmuth píše:Oceňujem ten červený stĺp - gréci naozaj svoje chrámy maľovali pestrými farbami. Maľované boli dokonca aj grécke sochy.

presnejsie grecke chramy boli malovane zvycajne cerveno alebo modro, teda take su dohady, kedze ziadna farba sa na nich nezachovala a takisto aj vnutro chramov a reliefne plastiky, taktiez vyrazanymi farbami, takze si myslim ze ta cervena na tom stlpe aj napriek tomu ze to vo mne vyvolava divny pocit je to viac menej pravdepodobne, ze nieco take mohlo existovat a co sa tyka soch, tak s tym by som az tak nesuhlasil, skor sa pozlacovali niektore casti a vykladali kamenom oci. Teda ak sa nemylim :-D
No a teraz k figurke, ako obvykle sa neviem nejak zžit s kukucom aky maju tvoje figurky takze ani s touto, ale tak je to tvoj rukopis ako aj tvoja heraldika, tak preco nie. Bronz by som bral o nieco temnejsi, takto namna posobi moc ziarivo, ale je mozne ze je to fotkou, ved sami dobre vieme co dokaze na fotke metalicka farba a prave naopak na meci by som akceptoval viacej lesku. A krvy je vazne asi uz trosku moc, mi to pripada ako z 300 8-) aspon kebyze je taka zaschnuta a tmava, ale takto ziariva mi pride sialene kriciaca
Inak si myslim ze velmi vydareny kusok, od pasa dolu sa mi figurka velmi paci, tam mi to pripada ako jeden celok, nad pasom mi to ten kov tak nejak rozbija, taku tu celistvost, o stite sa nebudeme bavit , vseci vieme coho si schopny (asi sa budem musiet snazit nech ta dobehnem :wink: ), prerabka hlavy mi vobec nevadi, je to mile spestrenie tejto figurky a vcelku rad by som videl plast odzadu, ale asi si pockam na nejaku vystavu nech to vidim live :-D
Tak sa teda drz a snad coskoro hodis nieco nove, kedze si sem uz dlho nic nedal :mrgreen:
https://www.facebook.com/EliteMiniCrew
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rastislav Jancuska » 25 led 2009, 18:40

Čo sa krvi týka, ja som opatrnejší...asi toto u mňa áno..
Přílohy
Termopili_2G.JPG
Termopili_3G.JPG
Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá výhovorku.
Rastislav Jancuska

• Odpovědět s citací

Příspěvekod tomanecr » 26 led 2009, 19:53

Tož tak Cesnaku další figurka bude až tak za měsíc a půl. Protože chci dělat nastřídačku vždycky jeden sculpt a jedno malování
a sculptění zabere moc času.Malovat se bude 90mm samuraj a bude zaliskaný od krvi aj zaušima a to doslovně :lol: :lol: :lol: .A neboj on ten bronz nijak nesvíti jenom na fotce. :grin: :grin: :grin:
tomanecr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rastislav Jancuska » 26 led 2009, 19:58

tomanecr píše:Tož tak Cesnaku další figurka bude až tak za měsíc a půl. Protože chci dělat nastřídačku vždycky jeden sculpt a jedno malování
a sculptění zabere moc času.Malovat se bude 90mm samuraj a bude zaliskaný od krvi aj zaušima a to doslovně :lol: :lol: :lol: .A neboj on ten bronz nijak nesvíti jenom na fotce. :grin: :grin: :grin:

Radkúúúúú SAMURAJA nééééééééé.........
Rastislav Jancuska

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 26 led 2009, 20:11

ale samuraj moze byt :wink: , to len Rasto ma averziu voci nim :-D nejak sa mu asi znechutili
https://www.facebook.com/EliteMiniCrew
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod tomanecr » 26 led 2009, 21:15

Radkúúúúú SAMURAJA nééééééééé.........Tož to máš smolu Rastíku už se na něm pracuje.Ale neboj udělám všechno proto aby se ti líbil :D :D :D
tomanecr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rastislav Jancuska » 26 led 2009, 23:18

Maloval som na zakázku dve 90ky a tri 54ky...ver mi žiadna sláva.....ja ich jednoducho nemusím, aj ked Pegasove 90ky sú dobré, teda až na jednu...dúfam že nerobíš práve toho... :( :?
Rastislav Jancuska

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Rozestavěno