veľká vďaka hošani za povzbudivé slová. Musím priznať, že dokončením tejto figúrky mi spadol veľký balvan zo srdca, ale oplatilo sa, aj v skutočnosti vyzerá veľmi impozantne a presne takéto figúrky v takýchto postojoch ako má táto si do zbierky vždy rád pridám. Wolfík: máš pravdu kamaráde, plášť som zo spodnej strany trochu málo zaprášil, je tam zaprášená spodná časť, bohužial na druhej strane a nie je ju ani vidieť, ale na túto viditeľnú si ešte posvietim, ale asi len zľahka, podobne ako Rasťo mám tendenciu figúrky moc nešpiniť, aby vynikli farby, no pravda je, že reálnosť si to pýta, tak to tam šupnem ešte dodatočne Rasťo: ďalšia bude rozrobená busta Landsknechta od Serebriakova, ksichtík už mám, tak to ostatné by malo ísť už v pohode. ale zas plašiť sa nebudem, aby to zas nebol boj ako pri dokončovaní tejto poslednej
velmi pekny kusok , ale neviem ci sa mi to len zda,alebo je to chyba, no na fotke odzadu sa mi zda ze mas na sedle bielu z kona a celkovo sedlo kon je ako keby neoddelene. Tesim sa az ho uvidim nazivo
Ahoj Robo, po delší době je zde opět krásný kousek, kde si fotky rád stáhnu do své sbírky . Něco mi říká, že fotka sebrala 30-40% z kvality figurky a v realu bude ještě lepší. Už se těším, až model uvidím na živo. Držím palce u dalšího projektu...
Ostatně jako všechny fotky zde, seberou figurkám duši.V reálu si z toho potom všici sednem na prdel a u této figury zvláště. PS: Paramajstříku poznámka o zaprášení je jen mikropoznámka k Tvé jinak exklusivní práci , to jenom abych dostál svému novému mottu:" Neumím nic stanu se kritikem"
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
Hromada krásných fotek. Šťourové mají v čem hledat chybky. I když si myslím, že to člověk občas potřebuje. Protože jak to má pořád před sebou, tak pro vlastní oči ledacos přehlédne. Jinak mě se to moc líbí. Barvy sladěné lahodící mému oku. Štít, výšivka na plášti nad moje chápání. Nánosník na přilbě, tak to má být. No a ten bělouš....ten je pamparádní. Celkově poklona.
tentokrát famózny sculpt Yuriho Serebriakova. Jednoznačne najkrajšia busta (hlavne tvárová časť) akú som mal kedy v rukách. A je to docela macek, mierka 1/9