"Dámy a pánové přistupte blíže. Uvidíte co jste ještě nikdy neviděli, uslyšíte, co jste ještě nikdy neslyšeli. Nový "otvírák" do státních bank..." Dobrý Karle, hodně dobrý.... Už se těším na konečnou verzi. Prostě Tvý nápady nemají chybu...
Steampunk vladne svetom Mozno jedneho dna by som sa nechal nahovorit na taketo nieco, iked jeden dobry ulet mam rozpracovany a ten mi vydrzi minimalne na pol roka Inak to budes davat na ten podstavcek ako to mas, alebo budes robit nejaky valstny terenik?
No původně snad jen kousek zbořený zdi, nebo tak něco. Ale Milan mě dostal s tím "bankovním otvírákem" , tak budu muset udělat kus bankovního trezoru. Abych ho nezklamal.
Nazdar bratře, jak praví taiko,otvýrám na konzervy je úžasný,figurka mne vcelku nezajímá ,ale ten pekelný stroj poháněný bleděmodrým a růžovým médiem je nádhernej.Víš ,že mám na tyhle věci slabost.Moc ti za to tleskám bratr Mirek
Nazdar . Nevím jaký komentář ke svému dílku napsat. Snad jen že konečně dodělaný kostlivec ze skříně. Však už to bude rok co jsem ho měl v Králíkách. A ani po roce se mě nepodařilo zbavit toho lesku na plášti. Vznikal v takových určitých porodních křečích (nevím jak to lépe vyjádřit) a to se asi podepsalo i na konečném výsledku. Např. štít mě několikrát upad do barevný palety. Jak jinak, než tak jak je to s tím chlebem. Tak ani nečekám oslavné ódy. Ale přesto jsem opravdu moc rád, že se mi podařilo KONEČNĚ něco dodělat. Taky se už na vás těším a na shledanou v Králíkách.
Tak koukám,Karle,že jsi mu nakonec zakryl čumák.Dobrý,chlape,dobrý-moc se mi líbí ta zelená přilba.S leskem olejovek je potíž,já na ně šmrdlám superopatrně štětcem matný Model Master od Testoru
Ahojda. Tak mám hotovo. No byla to pro mě zase fuška. Kdyby se vám něco nezdálo tak napište, ať to můžu ještě opravit. A když se vám to bude líbit, tak nemusíte psát nic. Kájínek