presne to si mslim aj ja a preto to tam nedam, skusim este jeden pokus a ked nic tak tam dam aj tu vlciu, skusal som to podla navodu na spanis fore podla fremena, no ale mam sa co este ucit, ale uz viem kde som spravil chyby a skusim ich aj napravit sak materialu mam zatial dost tak horsa do prace
Ja som kožušinu riešil asi takto, jemné úpravy až ked ju nalepím, to znamená že spredu bude kožušina dorábaná až na pokožku ramien, kde možno nechám visieť nejaké cácorky
Přílohy
Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá výhovorku.
ja už tiež skúšam pleťovku,ale zatiaľ to na fotky nieje, trošku ma hnevá ,ale ja aj tak robím všetko na viac etáp, tak odo mňa progres až neskôr
Vašku, máš to pekné, jazvu by som riešil asi podobne ako si napísal,ale musí to byť jemné, hlavne s tou tmavšou pleťovkou,keď to podtrhneš, skús naštudovať nejaké jazvy od Hardyho Tempesta, on ich s obľubou všade dáva...
Tak dnes som konecne pohol s Urmuthom a teda sa hadam pridam k vasej skupinovke. Dorobil som take tie greenstuffove veci - topanocky nove, nejake opravy bubliniek, novu bejzku. Plus zakladny nastrek primerom. Kozusina zostava povodna.
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...