Dakujem vsetkym , aj pre mna je to momentalne moja top figurka, ale este na nej musim dorobit nejake drobnosti, hlavne tu kozusinku, a uz sa tesim na dalsiu 54mm figurku, pravdepodobne to bude hortak od andrey
Chlape. Ty nejsi bůch, ty jseš normálně Ďábel. Nechápu jak ti to takhle jde. A když jsem tě ještě k tomu viděl při práci, jak ti to jde samo. Fakt nerozumim.
Jo Kájo. Některým lidem tady to jde samo, páč to maj od boha nebo od ďábla, jak kdo. My ostatní, na který se Bůh vys..., my holt musíme se učit, se učit, se učit.
Uz davnejsie som sa chystal ti k tomuto vyjadrit, ale stale som nevedel ze co napisat, tak snad len to ze ten Urmuth je vazne peknucky. A ja tesit moc az uvidela ja jeho nazivo
tak dalsi rozrobeny a skoro dorebeny ujko, chcel som si skusit tienovat ciernu a teda neni to take lahke ako som si myslel ,uz treba domalovat len kriz, toho sa bojim jak cert a prilepit ruku z mecom a este trosku upravit kde tu co tu, a asi to zaprasene zo spodu skusim dat trosku viac zlte myslim ze je to moc blede, ci moze byt?