Opravdu krásně namalované.Používáš na pleťové barvy olej nebo akryl nebo kombinaci obou technik.Maluješ pleť na jeden zátah nebo se vracíš k domalování na druhý den a maluješ navíckrát? Radek
Svátky jejda tak to jsem zase na svátky v práci a malovat se nebude ,ale těch peněz jojda že bych si pořídil nějakou pěknou figurku . Jinak na toho frátera se těším vypadá suprově tak šup šup at už je úterý a Ras´tovi se daří při malování
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
fuuuuuuuuuuuj, to si s kade vytiahol tie figurky ved to je strasne, to uz aj ja mozem malovat no tak som zvedavy na fotky komoda a jeho novu plet a na tu novu zelenu latku, ale hlavne na ornamentiky an stite Ja by som tis tymi ornamentami aj rad pomohol, ale neviem ako jo asi by som sa mal aj pomali pustit do veci do rakuska nech ideme co najskor, rozmyslam nad nejakou dalsou fatkou ale asi najprv dokoncim tuto
Ahoj Rasťo, tak ty mi vyslovene berieš akékoľvek ilúzie, už keď si myslím,že som sa za ten rok pekne zlepšil a vyfarbil,tak tu hodíš svoje ťažké kalibre, tak teda...no teda....moje hodnotenie pane:
Commodus: uffff a sakra to je nářez, ten štýl ktorým si ho namaľoval (ja maľujem trocha tvrdšie do tieňov,ale čím viac štýlov,tým viac chutí a to sa mi páči), sa mi ale veľmo zamlúva. Fakt nemám slov, famózne, ostatné bude už brnkačka, nechám sa ešte prekvapiť prostredím, čo vymyslíš. Ale je to krása.
Fráter: no a týmto si ma úplne odrovnal. vyzerá tvrdo a nekompromisne a pritom tak reálne a tie svetlá na tvári ma uchvacujú. Sneh a kamenné prostredie to si už trafil úplne do čierneho. Fakt chcel by som ťa skritizovať, ver mi,aspoň trošku,ale kua nemám ťa na čom dostať.
Do Mošoňo sa už teraz neviem dočkať, ked si všetci večer sadneme a rozprúdime poriadnu debatu
ja tam dojdem už deň pred (t.j. v piatok) takže určite hodime reč aspon pri figurkach v sobotu na výstave, tiež sa snažím ešte dotiahnuť toho pretoriána, aj to vyzerá žeby sa to dalo, hodím do konca týždňa nejaké foto,ale rozmýšľam nad kúskom rímskej ulice, no neviem,inšpiráciu hľadám v seriáli HBO Rím,ale možno mi budeš vedieť aj ty dať tip