pekne Marian, tesim sa na live kukuc , ale mne sa najviac paci ten monochrom a vytkol by som mu len jednu vec a to ze na tej lebke na zemi mas deliacu rovinu, inak je to vazne peknucke, jaj jak sa uz tesim do Ingolstadu
dakujem pani som velmi rad ze sa paci Cesnak: no tu rovinu som si vsimol kedsom maloval, aj som skusal zaskrabat ale moc to neslo, myslim ze je to tenka sparka ktoru by trebalo zatmelit ale tu necham tak mozno tam dam trosicku travicky
Zdravim , konecne som rozchodil fotak tak prikladam nejke nove vecicky odomna, vsetko su to male 28-32mm figurky, ono na fotkach nie su az take ake su v skutocnosti, na fotke su ovela vecsie a vidno veci co volnym okom neni skoro vobec vidiet, ale musim povedat ze ma tieto figurky velmi bavili a bol som schopny ich aj dokoncit, mam este nieco ako tak dokoncene len na fotkach to neni ono a musim to trosku prerobit a dorobit
bojovy carodej od enigmi, tam som si chcel vyskusat kombinaciu bielej tuniky a ciernomodreho plasta, a skusal som tam tienovat bielu farbu setom od andrey a som celkom spokjny halvne v spodnych partiach
toto je velmi malicka figurka ale tak krasne vymodelovana ze sa velmi dobre malovala, je od Red box games
tu je priovnanie k palcu
tu je dalsia figurka od enigmi, na nej som zase skusal mnochromaticke malovanie, ale este som netrafil tie presne odtiene ako som videl na videu, trosku som to odlisil osvietenim z tej flasticky, kde mi trosku porail Leon, za co dakujem