tak jedna rozrobena vec vcera dokoncena a na dalsich dvoch sa pracuje na dokoncovani, ten prvy bojovnik je malovany len dvoma farbami, chcel som dosiahnut take nieco akoze to je v noci pri svite mesiaca , ono v skutocnosti je to trosicku tmavsie a tie najväcsie svetla az tak moc nesvietia dalsi je temny elf, tam uz len dokoncim mec trosku plast a podlozku nejaku malu jednoduchu a nakoniec chaos lord z warharmeru, tam uz len kovy na panakovi a stit a tiez podlozku a bude hotovy, dufam ze to este stihnem za tie dav dni trosku mi je luto ze nestihnem toho barbara od pegasa ale tam som nevedel nic pekne namalovat na stit a ani nemam zacatu podlozku a na tej je viacej prace ako na tych fantaskach tak to nestihnem, necham ho na buduci rok
Ahoj Marian, připojuji se s chválou. Máš to moc pěkně namalované a zváště se mi líbí, že experimentuješ Rád bych Tě požádal o jednu maličkost. Jestli pojedeš do Králíků (doufám, že hej), vem toho Chaos Lorda sebou. Mám ho doma a možná si ho připravím do Králíků. Tak at mám nějakou inspiraci... Díky moc a držím palce při dokončování...