Marian ale washni to tmavo hnedou, popripade tym citadel devim mud, ono ak to das ciernou tak to iba stmavis ale nedas prec ten namodrasty odtien, takto to sice pojde mierne do hneda ale bude to myslim ok.
dnes som skusal robit podstavc pod demonku od andrey, ma tak blbo urobene nohy a spodok krdiel ze musi byt zasadena v original podstavceku, tak som skusala trosku to oliepal kamienkami a nakoniec je z toho tkaeto nieco, ma to byt ako prasknuta zem a ona akoze vysla z utrob zeme
chcel by som ju nasvietit aj zospodu aj zvrchu, zospou bude taka do oranzovo hnedo zlta, ako ked na nu svieti lava a zvrchu lasicky asi tak akoj na kabicke,
teraz dokoncujem germana od pegasa 75mm, k dokonceniu ma nakopol Kveto, dakujem , este je tam co to robit hlavne po tom ako som to videl na fotkach, nohavice este budu vela prerabane a aj tu kozusinu este nejako asi stmavim aby som ju odlisil od brady, a na kozeny plast zozadu pridu kde tu skrabance, a mozno zosvetlim trosku tvar, ale hlavne sa mi jedna o stit, neviem co nan dat nejaky ornament, hladal som aj ne gogle ale nic som nenasiel, tak ak mate niekto nejaky ornament tk dajte foto budem velmi rad, ten od pegasa sa mi nepaci
chlapi dakujem, ono sa to dobre maluje, neni tam vela rovnych ploch a to mi vyhovuje, len vas poprosim ak niekto nieco mate na ten stit na ten ornament dakujem