Jan Koliba píše:díky.. pokus. č.2 dopadlo to ještě hůř![]()
![]()
tahle figurka mně začíná sr-t
Jan Koliba píše:DT : LATHIEMa jsem namaloval a na druhy den sem chtěl přidat kontrasty, ale pleťovka co sem měl umichanou už byla zaschla ( zaschla je špatny pojem prostě se s ní nedalo pracovat, tak jsem na to vyzkoušel pletovku od umtonu ale cele do šlo do ružova a začlo se to slivat tak sem ho hodil do louhu..druhý pokus bude doufám lepší..no od olonese si dam na chvilku pauzu a skusím fantasku
por.Wolf píše: ... malovat polonahé tělo ženy to chce kus malířského a figurkářského umění a to bez urážky u tebe je zatím na prahu zbrklého začátečníka, ženu aby vypadala jako žena, zde na foru zvládnou podle mě jen ti TOP figurkáři ...
Rastislav Jancuska píše:Ak na tom podstavci bude stáť trpazlík, napr.Elisena robí pekných, tak potom to bude supr....ale pre tú žienku
Le6n píše:por.Wolf píše: ... malovat polonahé tělo ženy to chce kus malířského a figurkářského umění a to bez urážky u tebe je zatím na prahu zbrklého začátečníka, ženu aby vypadala jako žena, zde na foru zvládnou podle mě jen ti TOP figurkáři ...
Wolfajz: Zabudol si este na jeden dolezity fakt, ten kto maluje takuto nahotinku, by mal aspon matne tusit, ako zenske telo vyzera (a to nemyslim len z par pseudo-erotickych fotiek teeniek, ktore si ich hrdo pchaju do galerie na zoznamky)![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník