Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Figury, busty ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Honzovy pokusy s olejem

In-progress builds
Odeslat odpověď
Příspěvků: 308 • Stránka 16 z 21 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 21
  • Odpovědět s citací

Re: Honzovy pokusy s olejem

Příspěvekod JK93 » 22 srp 2009, 12:43

díky.. pokus. č.2 dopadlo to ještě hůř :evil: :evil: :evil: tahle figurka mně začíná sr-t :x
Přílohy
P1120406.JPG
JK93

• Odpovědět s citací

Příspěvekod por.Wolf » 22 srp 2009, 16:36

A já se tomu vůbec nečudujem :grin: :grin: :grin: , ostatní prominou že tak veřejně ,ale už se tomu musím opravdu jen smát, protože toto už je opravdu trochu fraška
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
por.Wolf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod VašekS » 24 srp 2009, 20:00

Jan Koliba píše:díky.. pokus. č.2 dopadlo to ještě hůř :evil: :evil: :evil: tahle figurka mně začíná sr-t :x

¨........protože to je opravdu náročná figura. :wink:
HLAVNĚ KLID !!!
A DOSTATEK ZELENÝ.

Galerie : viewtopic.php?f=340&t=21941&start=90

Malování : viewtopic.php?f=123&t=16095&start=450

Sculpting : viewtopic.php?f=609&t=65798

A taky : http://www.papirovemodelarstvi.cz/phpBB ... =61&t=6593
VašekS

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 26 srp 2009, 09:20

Honziku, pozeram, ze sa vracias ku starym praktikam... Najprv som sa tesil na toho Lathiema, pretoze je to figurka od Enigmy a tie su naozaj velmi pekne a malovat ich je radost (a nie su ani v originale moc drahe - Lathiem 10.50 € a ta kvalita za to naozaj stoji). Trochu ma prekvapil ten plast, z ktoreho figurka je, pretoze mi to cele pripadalo dost hrube a malo detailne oproti originalu, ale to mohlo byt fotkou. Ale nechapem preco hned ked streknes zaklad a das prvy nastrel pletovky s tym ides hned do luhu? Preco sa s tym trochu nepohras a nedas tomu priestor? Fakt nerozumiem... Niektore veci si urobil velmi pekne a teraz znova ta tvoja zbrklost. Ked uz robis tolko figur naraz (nebudem klamat, som na tom podobne), tak im aspon venuj dostatok casu a pozornosti...
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JK93 » 27 srp 2009, 09:20

DT : LATHIEMa jsem namaloval a na druhy den sem chtěl přidat kontrasty, ale pleťovka co sem měl umichanou už byla zaschla ( zaschla je špatny pojem prostě se s ní nedalo pracovat, tak jsem na to vyzkoušel pletovku od umtonu ale cele do šlo do ružova a začlo se to slivat tak sem ho hodil do louhu..druhý pokus bude doufám lepší..no od olonese si dam na chvilku pauzu a skusím fantasku
P1120445.JPG

podstavec skoro hotový.. ještě přidám nějaké kvítka ale až s andělem

P1120450.JPG

JK93

• Odpovědět s citací

Příspěvekod paranoid » 27 srp 2009, 14:25

Honzo, O´olonaise je sakra ťažká figúra, pri tej zažiješ hodne horúce chvíľky. Mňa osobne teda samého dosť potrápila. Inak ani ja hneď nehádžem všetko do lúhu, nechaj zaschnúť a prípadne dolaďuj, ale pozor, dolaďovačky sa robia s veľmi malým množstvom farby, to je už len korekcia takým sťa-by filmom, keď sa ti to začalo zlievať, tak to si to prepískol s množstvom farby, radšej pomalšie a roztiahni to na viac dní a doladzuj hoc aj týždeň. Oleje potrebujú čas, to nie je taká rýchlovka ako akryly.
paranoid

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jakub Vilingr » 27 srp 2009, 14:31

Ty musíš mít strašlivou útratu za barvy a louh, ale zase dost ušetříš na figurkách, stačí ti jich vlastně pár co? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Kubrt
Modelplac
Instagram
Facebook
Průvodce světem plastikového modeláře
Průvodce světem plastikového modeláře 2
Jakub Vilingr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 27 srp 2009, 15:06

Jan Koliba píše:DT : LATHIEMa jsem namaloval a na druhy den sem chtěl přidat kontrasty, ale pleťovka co sem měl umichanou už byla zaschla ( zaschla je špatny pojem prostě se s ní nedalo pracovat, tak jsem na to vyzkoušel pletovku od umtonu ale cele do šlo do ružova a začlo se to slivat tak sem ho hodil do louhu..druhý pokus bude doufám lepší..no od olonese si dam na chvilku pauzu a skusím fantasku

Tak kam sa kurna ponahlas? Ja o olejovkach viem figu drevenu, ale myslim, ze to chce predovsetkym trpezlivost a cas... A to mam taky pocit, ze ty sa obcas prilis ponahlas aj na akryly :)))

K tomu podstavcu na anjela som ti pisal uz inde, ale neviem, ci si cital:

Nejako mi to nesedi:
- trava je taka nejaka suchozelena (pripada mi ako spalena od letneho slnka)
- spadane listie je zlte a hnede (jasna jesen)
- do toho kontrast rozpravkovo zeleneho papradia a ziarivo cervenych muchotravok

Plus na to aky vyzera ten kamenny stlp pekne opotrebovany a zasly, je ten zlaty kruch zas neskutocne cisty a ziarivy. Proste jednotlive veci vyzeraju OK, ale ako celok mi to pride dost rusive.
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod por.Wolf » 27 srp 2009, 17:19

Souhlasím s Leonem a Paramajstříkem.A sám za sebe říkám, pokud nezvládáš namalovat Olonaise, tak tato dívčina se ti už tuplem nepovede [-X [-X .Je super mám ji také doma, ale má to velké ALE .Malovat polonahé tělo ženy to chce kus malířského a figurkářského umění a to bez urážky u tebe je zatím na prahu zbrklého začátečníka, ženu aby vypadala jako žena, zde na foru zvládnou podle mě jen ti TOP figurkáři.Doporučuju proto volit vhodné figurky na to aby ses naučil. Ne hned vletět na něco co se ti sice líbí ,ale najednou zjistíš že nejsi schopen to zatím zvládnout technicky a letí to louhu.Ano je to varianta pokus omyl ale nemyslím že zrovna konkrétně u tebeˇšťastně zvolená.Konec už sem se zase do zdi vykecal dost :grin: :grin: :grin:
por.Wolf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rastislav Jancuska » 27 srp 2009, 17:49

Ak na tom podstavci bude stáť trpazlík, napr.Elisena robí pekných, tak potom to bude supr....ale pre tú žienku [-X
Přílohy
Oblak.gif
Oblak.gif (43.54 KiB) Zobrazeno 2605 krát
Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá výhovorku.
Rastislav Jancuska

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 27 srp 2009, 18:00

por.Wolf píše: ... malovat polonahé tělo ženy to chce kus malířského a figurkářského umění a to bez urážky u tebe je zatím na prahu zbrklého začátečníka, ženu aby vypadala jako žena, zde na foru zvládnou podle mě jen ti TOP figurkáři ...

Wolfajz: Zabudol si este na jeden dolezity fakt, ten kto maluje takuto nahotinku, by mal aspon matne tusit, ako zenske telo vyzera (a to nemyslim len z par pseudo-erotickych fotiek teeniek, ktore si ich hrdo pchaju do galerie na zoznamky) :grin: :grin: :grin:
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pzsakal » 27 srp 2009, 21:03

Rastislav Jancuska píše:Ak na tom podstavci bude stáť trpazlík, napr.Elisena robí pekných, tak potom to bude supr....ale pre tú žienku [-X

souhlasím... ty muchomůrky už vůbec a na tu kočku je to až moc veselé ten podstavec :( -- jednoduše to k ní nebude sedět :)
METAL !! A MODELY _ WARHAMMER A FIGURY

TRIVIUM! SLIPKNOT - již v červnu v Čez ARENĚ

92% teenagaru poslouchá hip hip jestli patříš mezi zbylých a výjimečně specializovaných 8% na dobrou hudbu dej si to do podpisu
pzsakal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod por.Wolf » 27 srp 2009, 22:03

Le6n píše:
por.Wolf píše: ... malovat polonahé tělo ženy to chce kus malířského a figurkářského umění a to bez urážky u tebe je zatím na prahu zbrklého začátečníka, ženu aby vypadala jako žena, zde na foru zvládnou podle mě jen ti TOP figurkáři ...

Wolfajz: Zabudol si este na jeden dolezity fakt, ten kto maluje takuto nahotinku, by mal aspon matne tusit, ako zenske telo vyzera (a to nemyslim len z par pseudo-erotickych fotiek teeniek, ktore si ich hrdo pchaju do galerie na zoznamky) :grin: :grin: :grin:

#-o to jo, vlastně ano,je to tak ,to mě nenapadlo :lol: :lol: :lol: :lol:
por.Wolf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JK93 » 20 zář 2009, 15:12

po delší pauze jsem si k figurkam sedl... podstavec je pro maga od andrey
Přílohy
P1120614.JPG
P1120607.JPG
JK93

• Odpovědět s citací