cesnak píše:ja zase tam nemozem, takze len takto
Rastislav Jancuska píše:Pozeral som nejaké foto z výstavy Z Liptohrádku, Prešovčania majú na Svojej stránke a myslím že Ste tam aj s Figimanom boli, teda podla figúr..pekné figury vidno, ako Ste dopadliKonkurencia bola úúúplne slabá, asi Ste brali gold...
Le6n píše:Pôvodne som mal do Duelu namaľovanú už aj prvú figúru, resp rozmaľovanú. Ogre Gorger od Games Workshopu ma bohužiaľ nejako nechytil za srdce a možno aj to sa podpísalo pod fakt, že som ho nedomaľoval a po dlhom váhaní šiel do acetónu. Po kompletnom odfarbení som sa rozhodol Gorgera trošku nakonvertovať. Pridal som mu pár drobností zo spručiek Orkského bossa na svini, trochu green stuffu a hneď vyzerala figúra inak...
Pôvodne som mal do Duelu namaľovanú už aj prvú figúru, resp rozmaľovanú. Ogre Gorger od Games Workshopu ma bohužiaľ nejako nechytil za srdce a možno aj to sa podpísalo pod fakt, že som ho nedomaľoval a po dlhom váhaní šiel do acetónu. Po kompletnom odfarbení som sa rozhodol Gorgera trošku nakonvertovať. Pridal som mu pár drobností zo spručiek Orkského bossa na svini, trochu green stuffu a hneď vyzerala figúra inak...
Skúšobne som umiestnil Gorgera na duelovú bejzku, je to stále ťažké W.I.P., ale začína sa to veľmi príjemne rysovať.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník