dakujem chlapi, ono na taketo ale figurky je dobry ten akryl das 3 ciarky vedla seba kazdu inej farby a mas vytienovane , ale na velkych plochach to je tazsie,
Tak busta od Risu hadam hotova, je to moja prva busta a taky velky model, nemalovalo sa to zle, len z telom som mal problemy, takze telo je komplet striekane a potom detaily domalovane, myslim ze bolo by tam este co to premalovat, ale nakolko som ju uz premaloval asi 3x bojim sa ze by to nedopadlo dobre, lepsie to uz asi nezvladnem mozno dalsie busty
Rasto, bal som sa ist do moc tmaveho, aj bol taky o dost tmavsi ale nejako som na nom potom nevedel vytiahnut detaily, tak je taky ako je, a bol aj zeleny ale to som potom premaloval, ale uz ho necham tak, teraz dorabam barbara od pegas v 75mm a myslim ze tam bude teman dost Ps: no bolo dsost nasvieteny lapou, normalne je taky trosku temnejsi, na prvu bustu som ako tak spokojny, ale neni to co som cakal
Na to že je to tvoje první busta Mariane ,není to zlé Oči přivyklé na samé pidižvíky, tak se nediv že to není podle představ. Je dobrej, a nevyhováraj sa. Neboj, jinak tě přesvědčíme v Králíkách,jestli pojedeš. Honza,
pleť perfektná, kovy super, len jedna vec mi tak celkom nereže a to farba a tieňovanie vlasov. Mne sa nepáči, že to ťahá do modro-siva, je to taký neprirodzený odtieň, skôr by mi tam pasovali také tmavé mastné vlasy, myslím, žeby sa to dalo dosiahnuť v tejto fáze prejsť pár krát čiernym washom. ale to je len môj návrh, figúrka sa má páčiť hlavne autorovi, preto ich maľujeme.