aj na toho lathiema je vela fotiek daj si na coolmini figurky od enigmi a najdes tam toho vela a odkresluj ,inc ta pletovka nevyzera zle len treba pridat na kontrastoch
POL - jo díky už jsem přidal kraplak do stínu a je to živější...jinak jsem skoušel zas oči na jedne zkušebni bustě a zkoušel udělat pásku přes oko - vždycky se mi ji na podaří nějak zdeformovat skusim ji udělat ještě znovu
mozes mi prezradit akym sposobom si umiestnoval svetla a akym tiene, lebo doteraz mi to nieje jasne ak je to moc zlozity vzorec tak kludne netreba pisat nechce sa mi zistovat kde si v nom spravil chybu.
Aneb. Nasvícení SHORA !!!! To jako, že shora světlo a zespodu stín. Až vyndáš někdy z kaslíku leták Takko, tak než ho zahodíš, koukni se na to oblečení na fotkách. Ten jejich fotograf si s tim dává práci a krásně tam uvidíš, jak to vypadá ve skutečnosti. A samo se taky koukej na tu figurku od Mistrů. Mnozí z nich ti tady radí.
už sem to opravil, bohužel se mi to nedaří pořádně nafotit na fotce všechno vypadá jednobarevně a slitě, jinak se mi moc nepozdával olonajsův plášť tak sem ho mrsknul do louhu, tak samo Lathiem od enigmy , rybář a Kroll od CMM
mimochodem jak dlouho muze bejt v louhu resin ? vytahuju ho dycky za 10 min. a ne všechno je uplně dole
Zapoměl jsem dva kousky v louhu a odjel na dovolenou. Za tejden jsem to vyndal a myslel, že je to v pr... . Byly jak z gumy. Druhej den ale v pohodě ztvrdly. Byly to lícní chrániče k bustě Římana, takže fakt droboť. Celou bustu tam mam třeba tři dny a v poho. Za deset minut se tak sotva naruší barva. Používám Krtka tak 1/5.