Jan Koliba píše:pěknejjinak podstavec -figurku bych dal spíš na nějakouu skalnatou vyvýšeninu
díky.Na skalnaté vyvýšenině je spousta figurek. Chci něco iného

paranoid píše:ide ti to zatiaľ pekne, a čo hlavička, už si ju načal?
Le6n píše:Vyzera to fajne, ale ta kozusina mi prijde moc plocha, jednofarebna. Niezeby som to vedel o moc lepsie, ale ked som teraz robil tu kozusinu na gobbovi, tak som tam dal viac odtienov (od ciernej cez modru, hnedu az po svetlohnedu). Tvar by si mozno zasluzila viac konstrastu...
Dakan píše:Le6n píše:Vyzera to fajne, ale ta kozusina mi prijde moc plocha, jednofarebna. Niezeby som to vedel o moc lepsie, ale ked som teraz robil tu kozusinu na gobbovi, tak som tam dal viac odtienov (od ciernej cez modru, hnedu az po svetlohnedu). Tvar by si mozno zasluzila viac konstrastu...
No tvá kožešina vypadá dobře,ale modrou bych do teho asi nedal,jelikož nevím co to udělá a nechtěl jsem si to pokazit.Každopádně to vyzkouším příště na sciborovim trpošovi, co doma mám
Dakan píše:than-mara píše:No vypada to moc pekne, jen ... priznej se, ze von dostal nekde po hube a vyrazili mu zub... a jeste, na ty drapy jeste taky sahnes, ze jo?
No pravdu povědět na drápy jsem již moc šahat nechtěl. Jen doladit přetahy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků