Tak mám další lehké pokračování. Maluji 3 figury najednou, tak to nejde tak rychle. Na fotce vyšla hnusná zelená, ve skutečnosti je to krásná šedozelená. Nevím jak na to,vybíral jsem asi z 30 fotek,všechny jsou podobně ošklivé. Tak snad se příště polepším.
pekne, ja co si pamatam farbu pleti na tej buste z Kralikov, tak som skusil upravit tu tvoju fotku tak, aby sa to tomu podobalo, mozno som sa trafil ale neverim tomu
To je dobrý cesnak, není to ještě ono,ale je to lepší o něco, než ta moje fotka. Zatím jsem neměl nějak potřebu zkoušet udělat fotky kvalitněji,a věrohodněji. To radši ten čas budu věnovat malování, a stejně je lepší prohlížet figury na vlastní oči. V Horažďovicích bude k zhlédnutí . Honza,
Vypadá dobře. Správnej "hnusák", ale v tom je právě ta krása. No bude se ve vitrýnce pěkně vyjímat Vedle toho prvního templáře. Jen se mi brašule líbí, jak se vždycky těm mým nápadům bráníš a pak se tetelíš radostí, jak se ti daří. A těch pochval co jsi díky "mé" figuře už schytal !!! Takže ještě mám 2
Pěkné. Jen mě to tam semo tamo háže v některých místech nějakou divnou brčálově zelenou - na rukávu, kapse a nějakou divnou zelenou nad kapsou uniformy, to je odlesk fotky a nebo schválně takto namalováno.
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010