Taiko, to je naprosto uchvatny. Nemam slov. Myslim, ze minimalne v ceskych krajinach budes hledat konkurenci tezko. Doufam ze s tim jdes na e-day do bodovacky.
Ale i kdyz ti ve figurkach nesaham ani po kolena, mam pocit ze oblicej je v porovnani se zbytkem figurky trochu tmavej. Ja vim ze oblicej delas zvlast a ze by byl urcite v pohode na cerne odene figurce, ale na bile figurce se mi zda trochu osmahlejsi
Díky všem, jsem rad, že je hotový. Ted bych si dal něco lehčího...
Honza:Vítej zpět z ciziny . Díky. Myslím, že v Čechách nějaká konkurence určitě bude. Jsou tu dobrý figurkáři. Na E-Day určitě pujde do bodovačky. Když stínuji obličej, tak jsem rád, že z toho vznikne nějaká tvář . Když se na něj dívem v realu, tak mi tak tmavý nepřipadá. Ale nejsi jediný, který mi to už řekl. Asi na tom bude něco pravdy. Na bílém pozadí může budit dojem opáleného trubače...
Trubač je hotový, jen vyfotit. Tak se můžeme pustit do další figurky.
Ja vím, že to zrovna není oblíbené období pro diváky a rozhodčí na soutěžích, ale nemohu si pomoci. Stejně jako trubač i tato figurka bude přehlížená, protože je to "zase Napoleonika , co na ní všichni vidí. Vždyť to je jenom bílé kalhoty, červené sako a čepice. Nic těžkého na vystínovaní ...apod."...smutný... , ale s tím nic nenadělám... Tato figurka má dynamiku, život, jiskru, prostě řvě "NAMALUJ MĚ" . Tak si ji namaluji...
...po delší pomlce jsem se pustil do další skvělé figurky od Maurizia Bruna. Maluje se sama. Ja vím, opět červená barva, ale musím si zapamatovat postup malovaní a to jde jenom tak, že prostě budu malovat červenou. Slibuji, že příští figurka už bude mít méně červené barvy na sobě...
Štěpáne, na červenou ani tak vysazený nejsem, jenom rád maluji figurky od M.Bruna. A samozřejmě se mi mé ztvárnění červené líbí...Příště už bude méně červené a více jiné barvy...třeba bílé...
Paranoid:Díky, můžeme to probrat v Horaždovicích...tedy jestli dorazíš... PavelŠ: Taky bude . Sehnal jsem všechny věci na podstaveček, tak bych se měl do něj brzo znova pustit...
tohto roku tie Horažďovice urcite nestihnem, teda uprimne,je to pre mna uz moc daleko (skoro 900km) a hlavne, nemam nic nove ale je to škoda, keby som bol aspon z Brna,tak nevaham a idem,hoc aj s prazdnymi rukami