"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
por.Wolf píše:Zatím to vypadá moc PĚKNĚ
Le6n píše:por.Wolf píše:Zatím to vypadá moc PĚKNĚ
Dik, porucikuA ako pokracujes ty?
por.Wolf píše:Dneska budu odpoledne pokračovat, jen co se trochu vyspím po noční, chci začít malovat ple´tovku, tak snad se povede.Nemám ještě odstín ,ale něco ve spánku vymyslímasi dám takový ten můj " nelidský " ten by se na něj mohl hodit.Fotky možná večer a nebo zítra
por.Wolf píše:jojo těším se.
por.Wolf píše:Díky, z toho jak to dotáhnu mám opravdu PĚKNĚ nahnáno, do polozaschlé a nebo zaschlé olejovky velice nerad dodělávám a ani to pořádně neumím.Budu muset PĚKNĚ poprosit a napsat svým odborným poradcům co a jak a potom to prubnout.Něco zas postnu večer.Dnes mu chci dodělat i truhlu s poklady co má na prdeli a začnu tu něpřehlednou kopu zbraní co má na zádech,to bude taky PĚKNÁ sranda,kupa mini zbraní a ještě PĚKNĚ pohromadě![]()
,aby se to lépe barvilo
![]()
![]()
.
Asi se to bude PĚKNĚ na pi ....... malovat.
PS: všimejte kolikrát jsem použíl moje oblíbené slovo PĚKNÉ v různých variacích![]()
![]()
![]()
,Já to asi zase zato P̡KNĚ slíznu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rastislav Jancuska píše:Počkaj až olej uschne, nechod už do mokrého, točil by si sa na kolotoči.....ja som mu ten arzenál na chrbát nedal, fakt to bolo neprehladné, čo je drevo čo je kov, ale urob to akrylom.....P.S. tie zelené nohavice moc svietia,chcelo by to tmavší nádych.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník