Děkuji za hřejivá slova chvály. V téhle zimě se obvzlášť hodí je ale stále co zlepšovat,ale kdo je sám se sebou spokojen. Nejhorší bylo co vymyslet co namalovat na tu modrou, a pak to tam nějak inteligentně namalovat. Podle mě ještě nic moc extra. Na téhle figuře jsem zkoušel rychlé schnutí v obyč troubě, a funguje to, na 50 stupňů, pečeno od spoda a ze zhora, 20min. a hotovo, suché, matné. Honza,
Všechny Vás po delší odmlce zdravím. Času bylo velmi pomálu a práce nějak moc. Ani jsem neztíhal pročítat co má kdo nového,proto nechci sedět 2hodiny u počítače a každému vzlášť odepisovat,tak to sfouknu teď a najednou. Máte to všichni moc hezké a je to. Něco málo jsem načal, je to 54mm od JMD ,hezká a detailní figura běžícího Skota. Obličej až doschne bude se dolaďovat,flinta je trošičku dodělaná- nový popruh a bajonet. Jinak se těším až se uvidíme v Králíkách. Honza,
Zdar chlapáci, Přikládám další rozdělanou figuru. Fa. Andrea, atd..... Hodně stará záležitost. Začal jsem ji v Horažďovicích, a pro ty kteří se nějak nemohou rozhoupat jak začít,nebo váhali zda mají přijet, tak takhle vás tam naučí malovat po pár pivech. Tak snad jsem nabudil další odvážlivce. Honza,