Jirko, díky za ohlasy, ale myslím si, že páni Bay i Horan hrají trochu jinou a hlavně vyšší ligu. Nesahám jim ani po kotníky. Jsou to opravdu mistři. Ale i tak děkuji za uznání. V České Republice je spoustu figurkářů, kteří jsou lepší než já...tedy, alespoň si to myslím Hellcat: Díky za komentáře. Jinak jsi mě prokouknul. Je to kolega z vedlejší kanceláře a od dalšího spolupracovníka jsme si půjčili slavnostní uniformu.... ...prostě nemáme v práci co dělat, tak blbneme...
no,mě styl českých figurkářů nikdy moc nebral,netvrdím však že se nikdy nenašly skvostné kousky ale tvoje práce mě zaujala,máš dobrý styl a moc se mi líbí i předlohy které si vybíráš,hlavně žádné bustya tak
Jirko, tak to je poklona, které si vážím. Jsem rád, že se Ti líbí můj styl. Rád bych v tom pokračoval a snažil se zlepšovat. Mužu Ti zaručit, že mi na stole leží hodně pěkné kousky... ...už teď pracuji na další upravené figurce. Po víkendu bych sem mohl hodit první fotky...
To je dobře, pro vás technikáře a letadýlkáře je to trochu odpočinek a odreagování. Mě to ještě krkem neleze, tak stále maluji nové a nové figurky...
Jako třeba další předělávku 70mm rytíře od firmy Latorre. Jistě si pamatujete(pár příspěvku zpět) na "Saracenskou trofej". Je to ten stejný model, opět trochu pozměněný. Kamarád je prostě třída a opět se mu podařil udělat suprovou předělávku...I ja jeho barevnou kombinaci trochu pozměním...místo červeného kříže dostane černý...Teutonský rytíř...