parádne to máš, z toho paroháča ide strach, darmo proste enigma je enigma. trpaslíci sú vypracovaní ako hrom, páčia sa mi hlavne zaoxidované kovy (neviem či som to neprehliadol,ale skús sem hodiť ako si robil kovy na prilbe toho trpaslíka, fakt pekné). Saxon má ksichtík pekný, môžeš byť nad mieru spokojný, oči nejak naznač,aj ja som s tým mal problém to trafiť, terén pekný, fakt husté borec
vše je parádní ... xicht Saxonovi se ti fakt povedl. trpoši jsou oba skvělý a už se těším na dokončení. a ten démon není zrovna můj šálek kávy,ale paint je též vydařený .Jen tak dál....
Bemo píše:Mal som tu cest vidiet Marianove figurky nazivo a je to nadhera,skvela praca a vynimocna zrucnost ...
Měl jsem tu čest a seděl jsem s Marianem u jednoho stolu v Králíkách a byl to jeden z největších malířských zážitků co jsem měl takže máš naprostou pravdu je to prostě PĚKNÝ malířský démon
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
trosku som pokrocil na saxonovy,momentalne dorabam suknu a kozene veci, myslim ze suknu trochu zaspinim este, len neviem ci to koleso na hrudi ma byt kovove alebo kozene, a ak kovove ci to bolo z bronzu ci zo zeleza?, potom mu domalujem vlasi a skusim naznacit oci a este jemne upravim tvar, a mozem ist na nohavice aj ked este nemam rozmyslene akej budu farby, ale chcem ho mat takeho nie moc farebneho, takeho z pouzitim malej skaly farieb, chcem ho dokoncit, lebo sa mi paci ten model a bude to moja prva hystoricka figurka, aj ked sa mi viac zda via akcna ako hystoricky verna a potom sa vrhnem na nejake zakazky dufam len ma trocha trapi zdravie tak malujem velmi malicko
Totok je cest drzat v ruke, neskutocne krasna figurka. Skoda, ze som nemal trochu viac ceasu, ked som bol u teba naposledy. Snad mi to vyjde najblizsi vikend niekedy, budem tam u Vas asi az do utorka tak snad sa urvem a dojdem k tebe
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...