hu-sty! ještě že bude v brně hodně kořalky že ty všechny demotivační věci přežiju maš to fak supr, úpokut ta figura vypada dobře i na tak velkych fotkach neni co dodat
áááá,tak strejda sa nám opäť pochlapil, no pekne. začnem hodnotenie:) tak pleťovka je vrásky sú pekne vystihnuté, no vyzerá ako živý, trošku mi osobne vadí podobná farba kožených popruhov a vlasov, ja budem asi robiť blonďáka:) biela tunika je decentne vytieňovaná, veľmi pekne,ale možno by zniesla aj málinko viac kontrastu, no a viac kontrastu by som určite pridal na krúžkovú zbroj (ale možno to kazí to foto). No toto všetko sú len brutal jemné doladenia,ktoré by som ja navrhoval,no aj v tejto podobe je to uplná bomba a v brne ti zase pojde karta ako ja hovorím:)))))
Dneska jsem znova asi 10 minut v kuse hleděl na tu bustu a nechápu, vůbec nechápu.Pokud je to v tak velkém zvětšení naprosto super tak to je jít se tak picnout, já se na to radši v Brně ani nebudu dívat .V reálu to musí být absolutně brutus démonikus.Strejdo ty si prostě " pič.... Baník"
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
Gratulace obličej špica Jinak souhlas s Rasťou vystínovat kříž,já bych vystínoval /zašpinil /i tu bílou ale je to věc vkusu a co se komu líbí každý maluje pro sebe.Tak ještě jednou