Druhá časť fotiek je zameraná na finálny nástrek plničom a porovnanie s figúrkou - bustou Fallschirmjagera.
offo píše:Veď na googlovej stránke "Hell Boy gun" je kvantum obrázkov. Ktorú ideš robiť? To sú iné delá. Už sa teším na výsledok.Čau
he11_knight píše:offo píše:Veď na googlovej stránke "Hell Boy gun" je kvantum obrázkov. Ktorú ideš robiť? To sú iné delá. Už sa teším na výsledok.Čau
Já vim, že je plno podkladu na googlu, ale objednávam si mosazné trubičky na hlavněa budu dělat tu standartní co nosí.
por.Wolf píše:Si děláš kozy , já to chcu umět takýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, sapik je fakt super
offo píše:he11_knight píše:offo píše:Veď na googlovej stránke "Hell Boy gun" je kvantum obrázkov. Ktorú ideš robiť? To sú iné delá. Už sa teším na výsledok.Čau
Já vim, že je plno podkladu na googlu, ale objednávam si mosazné trubičky na hlavněa budu dělat tu standartní co nosí.
Ty si fajnšmeker. Ja jednoducho odvrtám plastovú trubičku a jedu dál. Ale skús pohladať jehly od infúzií a prípadne jehly injekčné. To je bomby matroš na hlavne.
Čau Palo
Uživatelé procházející toto fórum: Josef Steinocher a 1 návštěvník