Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Figury, busty ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

skupinovka Falkar

In-progress builds
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: skupinovka Falkar

Příspěvekod Le6n » 27 zář 2010, 16:12

por.Wolf píše:Tak to máš ale opravdu blbé, chudoba a navíc hrůza z hodných vlků , to je už na pováženou :? :? :? :? A to že nemáš v Horaždovicích - mimichodem nejlepší figurkářská akce tohoto roku- kamarády, no tak to si ti co tam budou musí přebrat už po svém 8-) , já mám v tomto jasno již dávno 8-)

Jojo, to si viem zivo predstavit Wolfajz. Este ze sa neda vrazdit cez PM :))))

Inak jeden dotaz na tych, ktori Falkara uz maju v rukach, nedajboze ho uz aj maluju - mam trosku chaos v tej jeho suknici - tvari sa to ako suknica (ohyba sa, prisposobuje telu) ale zdobena je rovnako ako tie platy brnenia, co ma na stehnach, ci ramenach. Co je to? Nejaka zdobena koza - podobne ako mal Urmuth?
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marian » 27 zář 2010, 16:24

no ja som na tom podobne tiez ho malujem a neviem co mam spravit ako brnenie a co ako kozu, ja som to sparavil takto:
na holenoch som to spavil bronzove, a tiez na ruke na predlakti, a na stehnach a ramenach som to spravil kozene, len rozmyslam ci mu nespravit aj kozene tie naholeniky a ten na predlakti, predsa je to nejaky prieskumnik a aby behal cely v brneni? ja viem ze je to fantaska ale aj tak :)
a tu suknu som dal kozenu, inac zatial sa to maluje uzasne, este som nerobil tvar tak uvidim
Marian

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marian » 27 zář 2010, 16:30

presne tie iste obrazky mam teraz na monitore :) ale aj tak niektorych to neni jasne, ja to necham tak ako mam vsetko koza okrem naholenikov ci ako to mam nazvat a chranica predlktia, ostatne necham lisovanu kozu :)
Marian

• Odpovědět s citací

Příspěvekod por.Wolf » 27 zář 2010, 17:22

Nemám rád Leona :evil: :twisted: :mrgreen: [-X 8-8 , vražda po PM smad po SZ ne :grin: :grin: :grin: :grin:
jinak já to mám taky tak všelijak, něco lůže něco kov, podle mě je to jedno je to Fantaska a vše je dovolené a nebo není, musím se zeptat Leeona, Leone jak to má být 8-)
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
por.Wolf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 28 zář 2010, 05:58

por.Wolf píše:Nemám rád Leona :evil: :twisted: :mrgreen: [-X 8-8 , vražda po PM smad po SZ ne :grin: :grin: :grin: :grin:
jinak já to mám taky tak všelijak, něco lůže něco kov, podle mě je to jedno je to Fantaska a vše je dovolené a nebo není, musím se zeptat Leeona, Leone jak to má být 8-)

Milujem Wolfa :P :flower: :celeb: a co sa vrazdy tyka, je mi uplne jedno, co bude napisane na parte - ci PM alebo SZ :grin:
Ku fantaske ti neporadim, vobec netusim o co ide...

Jo asi to u toho Falkara tiez tak necham. Inak ma trosku zarazilo, ze poniektori pouzivaju NMM a klasicke metaliky na jednej figurke - napr. http://coolminiornot.com/pics/pics14/im ... 30f6ed.jpg - tam cepel meca a kopije su NMM ako vysite, ale ten strieborny okraj stitu vyzera by obycajna metalicka strieborna. Potom v tom brneni mam taky chaos :) Ale tvaricku ma paradnu.
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod por.Wolf » 28 zář 2010, 15:38

Mě se to vaše NMM ( umím totiž jenom česky a trochu slovensky :grin: :grin: :grin: )nic neříká ,na této figurce se mě moc nelíbí, nevím proč , u měnších měřítek je to v pohodě ,ale tady mě to připadá jako že kov není kov ,ale jako by ten meč byl z kusu ledu , takže použiju kovové barvy.
Jo a díky Leonovi za typ, fakt si mě pomohl :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
por.Wolf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marian » 28 zář 2010, 16:25

ja tiez pouzivam na vecsie kovove farby aj ked ma laka skusit niekde nekovove, ale mas pravdu na tom falkarovi to vyzera dost blbo :)
Marian

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 28 zář 2010, 16:36

Majo, robis z cierneho zakladu? Som zistil, ze asi nabuduce skusim cierny zaklad, lebo polovicu Falkara som zo siveho zakladu daval do ciernej (podklad pod metaliky, vnutrajsok kozusiny, plast...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marian » 28 zář 2010, 17:33

ano tohto som mal celeho cierneho, len tvar som jemne predstriekol bielou ale fakt len trosku, a velmi dobre sa to malovalo, uz mam dorobenu aj tu deku, teraz sa idem pobavit si z hlavou, potom uz len kozusiny a stit a dolepit tie ostepi tu kusu a mozem sa postit do bejzky, na nu pouzijem original podstavcek ale ten samozrejme dorobim
skusim aj odfotit ako vyzera ta moja verzia, drzal som sa dost toho obrazku co je na krabicke
Marian

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 28 zář 2010, 17:38

Nabuduce skusim aj ja (na nabuduce uplne nie, bo Horthaka mam tiez svetleho :))) ciernu ako zaklad. Ja idem farebne podla Arsiesa zo Spanish Fora, zacinam tou dekou hore a potom dam hlavu. Predtym som si potiahol ciernou len podklad na metaliky a kozusiny a zatial nechavam tak... Som zvedavy na dake foto Majo. Ozaj ten Filip uz u teba bol pre tu Army Brat? Kika pride tento vikend domov, tak ti poslem aj tu krabicku od Ogreho po nej...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marian » 28 zář 2010, 17:52

uz tu bol, este minuly tyzden
Marian

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 28 zář 2010, 22:08

Moj dnesny progres - trochu som pracoval na kozenom plasti s kapucou a puzdre na mec (tych skrabancov je tam moc, aspon polovica pojde prec asig). Plus priprava na kozusinu a podklad na metaliky... Fotene len mobilom, tak ziaden zazrak.
Přílohy
Falkar WIP 01a.jpg
Falkar WIP 01b.jpg
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 28 zář 2010, 22:56

Konecne nejake fotky :-D zatial sa mi to vcelku paci, ale to s tymi skrabancami na puzdre nesuhlasim. Kludne ich tam moze byt ovela viac, ale jemnych, tie co si tam dal su prilis hrube , vyrazne a take hmm, no ako keby roztrasene. Proste chyt stetec ktory mas namoceny vo farbe ako keby si siel nieco tienovat a tym urobis vela tenkych liniek a to velmi rychlimi pohybmi, ziadne jemne tahanie :wink: a nasledne pretieraj cele to puzdro roznymi vodickami, aby sa to este viac zjemnilo a nasledne aj zjednotilo.
https://www.facebook.com/EliteMiniCrew
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 29 zář 2010, 09:48

cesnak píše:Konecne nejake fotky :-D zatial sa mi to vcelku paci, ale to s tymi skrabancami na puzdre nesuhlasim. Kludne ich tam moze byt ovela viac, ale jemnych, tie co si tam dal su prilis hrube , vyrazne a take hmm, no ako keby roztrasene. Proste chyt stetec ktory mas namoceny vo farbe ako keby si siel nieco tienovat a tym urobis vela tenkych liniek a to velmi rychlimi pohybmi, ziadne jemne tahanie :wink: a nasledne pretieraj cele to puzdro roznymi vodickami, aby sa to este viac zjemnilo a nasledne aj zjednotilo.

Pravdu mas, nie su dobre, vcera som to mal nechat tak. Dnes to pretriem a spravim tie skrabance nove, pekne jemne. Dnes vecer hadam budem pokracovat.
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marian » 29 zář 2010, 19:15

zatial dobre, peknu farbu tej deky si zvolil, ja ju stale opravuje a prerabam, ale kovy a kozene doplnky a mec uz mam hotove, len na meci som pri rovnani odlomil cast co krije prsty neviem jak sa to vola a teraz tam musim nieco prilepit :( , len neviem kde vriti mam fotak tak nefotim, uz je tak zo 60% hotovy
Marian

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Rozestavěno