tak jednotka uz bbola videna v mosiku, a aj ta velikanska ozruta od pegasa, na zvysne si budete musiet pockat, kazdopadne pridavam novu hadanku, tento raz v tvare puzzl takze to bude jednoduchsie
tak konecne som sa odhodlal nafotit uz zverejnenu v mosiku jedinu hadanku ktora tu jedina nebola uhadnuta a to sice figurku 1. foto v galerke viewtopic.php?f=80&t=22636
tak ozivujem tuto temu, kedze som okrem jednej veci a to tej fletky uz vsetko niekde zverejnil, aj ked toho certa este nie dokonceneho a to asi preto ze este dokonceny ani nieje , ale mohli ste ho vidiet v Mosiku na klbovom stanku KPM Bratislava Kazdopadne som zabudol zverejnit galeriu kelta ale asi ste si ju uz aj tak vsimli : viewtopic.php?f=80&t=22636 No a zvysne figurky bolo mozne vidiet tento vikend v Horazdoviciach, cize bustu indianky ( viewtopic.php?f=80&t=27578 )a hoplita ( viewtopic.php?f=80&t=27577 ), tak snad sa vam pacilo a bude pacit
tak opat sem nieco prihodim, je to fotka tvare mojej WIP figurky na ktoru znaham heraldiku na stit Pokusal som sa o hardyho techniku tupovanim a pravdu povediac je to zaujimave a vcelku sa mi to paci. Jedine co vam vsak poviem k tejto novej figurke je to ze je to 54mm a ak by slo vsetko dobre tak v ingolstade sa objavi a ak by islo vsetko neskutocne dobre, tak uz mozno aj na "nekromanii"
Přílohy
strnisko este budem mierne opravovat a asi aj zopar detajlikov