Mockrát děkuji za kladné ohlasy. Jsem rád, že se vám to líbí. Ale moc to nepřehánějte nebo mi to stoupne do hlavy... ...určitě mám stále co zlepšovat.
Jestli to vyjde, tak by jste se s ním mohli setkat už v Plzni na Pilsen-Kit...uvidíme...
Čeští figurkáři jsou dobrý v malování figurek, jenom potřebujou další tipy a triky od zahraničních figurkářů. Bohužel, ne každý má přístup na net a ne každý ovláda cizí jazyk na takové úrovni, aby získal nějaké nové informace. Mojí slabou znalost cizího jazyka nahrazuji smělostí se zeptat kohokoliv na cokoliv. Buď se zeptám nebo napíšu mail...bud mi odpoví nebo ne...
pokračování...
Přílohy
napsat na zadní stranu "GARDE IMPERIALE" byla fuška, ale povedlo se...
Květináč se mi nelíbil a hlavně na sloupu seděl nakřivo. Udělal jsem proto nový a myslím si, že i lepší...ted jenom udělat lístečky a začít přemýšlet, kam umístím květy. Jsou dvě možnosti. Do středu květiny, jak to bylo už dříve a nebo je umístit na ty převyslé šlahouny a do středu květiny jenom listí...mno uvidíme....
Přílohy
nový a lepší květináč...
major_kvetinac01.jpg (10.42 KiB) Zobrazeno 2806 krát
ty vole fakt nestíhám,seš fakt hvězda,dycky sem obdivoal mistry jako Paine,Bay, nebo (hlavně) Horan a tvoje práce je opravdu ne-li srovnatelná tak každopádně hodně dobrá fakt ohejbám hřbet a těším se co dalšího nám předvedeš figurkařina se mi líbila odmalička,ale bohužel nemám ten dar