Možná by to trošku širší podstavec chtělo ( výška je určitě dobrá) , aspoń o cenťáček na každou stranu aby tam měla figurka trochu " životního " prostoru.Mám pocit že to je 75 mm figurka pokud se nepletu a tam já požívám podstavce 6x6cm a nebo 7x7cm podle toho kolik terénu chci kolem vytvořit .Ale je to samozřejmě tvoje figurka takže udělej jak ti to vyhovuje a hlavně jak se ti to líbí
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
..tak křižák jde na chvíli stranou a pustil jsem se do Thorvina..-)) ..zatím jen nahrubo...(.hodinka škrábaní,čištění.)..zítra dodělám nějaké skály a ještě nějakou zídku..pak se pustím do padacího mostu......
zdravím.. PeVI.. ...chrliče jsou dobrý nápad a tyhle výtvory jsou super,ale bohužel,musím pracovat s tím co mám doma..( kde tyhle doplňky seženu ? ) Jednu podobnou věc jsem našel v krabici,tak jsem to nalepil nad bránu...( viz foto ) Barbastell..popínavé rostliny mám v plánu.. .. přemýšlím,že udělám ještě malou zídku z boku u zdi s mříží,odkud bude vytékat voda...
. .....a teď mě napadlo,že bych mohl do těch otvorů pro řetězy dát ty ruce toho kostlivce ...držel by řetězy...
Přílohy
Naposledy upravil obsidian dne 19 led 2011, 19:01, celkově upraveno 1
Jejda Obsiho voskový odlitek obličeje nad tou bránou je super . Podstaveček je opět na dobré cestě, jen pozor aby se ti v tom ten trpaslíček neztratil, je přece jen malej, nedoprclej, krpatej
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
..díky... ..Wolfe,alespoň mě všichni hned dle té podobizny nad branou na PANTHERS CUP hned poznáte.-))
..boční zed mám hotovou...ještě vypiluji mříže z leptu...( zítra to nafotím ) ..na zarovnání terénu jsem použil nový přípravek od TAMIYE "Zrnitý nátěr - silnice světle.šedá"..je to tekutý přípravek...nanáší se to štětečkem a po uschnutí( cca 30 minut )to má super jemné zrnka. .v nabídce je taky sníh,písek a zemina...fakt super...doporučuji .http://www.mpmshop.cz/pripravky/...
z postupu.. Wolfe ten přípravek je ředitelný vodou..vytvrdne to za 3 - 5 hodin ( udává výrobce )..Já to měl na topení asi 20 minut a bylo to suché...( ta šedá hmota na fotce ).