Chlapci já bych to neřešil a nechal to plavat, vždy´t víme jak kdo na tom po stránce figurkářské je. A jestli vás někdo poškodil na soutěži , tak to je sice smutné ,ale ne směrodatné(aspoń pro mě ne), záleží přece na hlavně na tom jestli se vaše figurky líbí lidem a jak si vás po figurkářské stránce váží figurkáři a ne nějaký oslel co o figurkách ví h..... a sere se do hodnocení .Takže figurkářům třikrát hurá ,hurá hurá a oslům nasr...... tralalalalaalalalal.
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
tak davm sem uz asi fianlne foto diablika, este rozmyslam ze by som pridal nejaku hlavu trpaslika nikde na tie kamene, uvidimako to bude vyzerat, a este som prerobil podlozku pod demonom a trochu som ho domaloval, len na kridle navrchu je trochu odlupnuta farba to sa stalo pri prenose na fotenie
A aj borgana som nafotil tak to dam sem do tohto topiku. Je to fotene vonku bez uprav len sa mi zda ze ta pletovka je na fotke rochu viac do cervena ako je v skutocnosti, a aj to brnenie je trochu lepsie v skutocnosti, nie je take tmave ako na fotke a miestami na nom vydno aj tu povodnu bronzovu farbu, je to maja prva dokoncena 54mm figurka a osobne som s nou spokojny, ale verim ze dalsie budu lepsie, urcite by sa tam dalo este nieco vylepsit ale uz to asi necham tak
dik som rad ze sa luby wolf:no uvidime ci sa podary tam nieco namalovat lebo primerne moja kazda 3 figurka ide do acetonu tak to musim tak vypocitat aby to tam bola taka1az2 figurka dakan: zoberiem aj viacej veci hotovych na ukazku ak by sa mi nedrilo malovat
teraz este dokoncujem cyclopa trosku vecsi model od rackhamu, a vymyslam podlozku, a este jdenho orca tiez od rackhamu mam pred dokoncenim tak hadam to stihnem uz na nich neni vela roboty
všetky tri práce sú nádherné, ten modrý diablik vyzerá naživo omnoho krajšie, lebo je to fakt malá figúrka, ale môj favorit od teba je ten Brogan, ten je fantastický!!!!! hlavne brnenie a telovka, krásny kontrast bledej pleti a zašlého bronzu, nejaký taký efekt budem chcieť na svojom sparťanovi v 54mm od Yedharo models, keď sa doňho ovšem niekedy pustím. Teším sa do Ingolstadtu... Inak otázka, týchto troch tam berieš určite a aj niečo staršie, prípadne niečo, čo sme ešte nevideli?
beriem tychto 3 a + este 28mm orca od andrey, a potom mam dokoncenu jednu priseru od rackhamu aberation prime ma mesto ruk noze, len jej musim prerobyt podlozku, potom tu vinettku z tymi 3 panacikmi a este ak dokoncim cyclopa a orca takeho malickeho, a to bude asi vsetko a vlastne to je skoro vsetko co mam doma namalovane ja som teraz viac odmaloval ako domaloval