Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Figury, busty ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Marianove priserky

In-progress builds
Odeslat odpověď
Příspěvků: 503 • Stránka 8 z 34 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 34
  • Odpovědět s citací

Re: Marianove priserky

Příspěvekod paranoid » 05 úno 2009, 11:41

Marián, tak pecka, gratulujem, vyzerá to na hóóóódne dobrý časák.
upozornenie pre ostatných cez ten link treba vybrať španielčinu a až potom kliknúť na č.12. v anglickej verzii mi to nešlo,ale to je klasika,španieli...
paranoid

• Odpovědět s citací

Příspěvekod por.Wolf » 05 úno 2009, 15:20

Tak vidím že někdo bude mít doma super armádu =D> =D> =D> =D> =D> a k těm obličejům bych řekl že jsou naprosto v pohodě, to jen česnečík zase špekuluje a špekuluje svoje špekulácie :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
por.Wolf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 23 bře 2009, 19:00

Co takto uverejnit finalne fotky tychto dvoch veciciek, vcelku rad by som sa na nepozrel aj ked len takto :wink:
Přílohy
CIMG0050.JPG
IMG_4171.JPG
https://www.facebook.com/EliteMiniCrew
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marian » 23 bře 2009, 19:24

rad by som nafotil len nemam nabiacku na fotak mala ju niekde dalal a nevieme ju naist, je toho viacej co by som odfotil, aj cyclop uz je skoro hotovy len kladivo domalovat aj nejake tereniky mam len fotak nejde ale pozicam a odfotim :)
Marian

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 23 bře 2009, 19:27

pozdrav dcerku :lol: :lol: :lol:
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marian » 23 bře 2009, 19:33

stale nikde roby bunkre a vsetko mozne do nich znasa a jden bunker mala tam kde som mal nabiacku an fotak a psp a ta fotakova zahadne zmyzla :)
Marian

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 23 bře 2009, 21:16

To potesi :-D
Vidis a ako bolo vlastne v Poprade?
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Figiman » 23 bře 2009, 22:12

-
Naposledy upravil Figiman dne 12 úno 2010, 10:09, celkově upraveno 1
Figiman

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 23 bře 2009, 23:58

jo jo aj ja gratuluje :wink: , myslim ze si tam nemal konkurenciu ale robo naznacoval ze to tam bolo zaujimavejsie s vysledkami vo figurkach :shock: , niesu niekde nejake fotky toho co bolo najskor ohodnotene ako prve miesto? PS: kto to tam vlastne hodnotil, niekto znamy?
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod paranoid » 24 bře 2009, 08:18

Cesnak: ja som sa zasadil o zrušenie prvotných výsledkov, nakoľko to bolo fiasko ako nikde, rozhádal som sa s viacerými ľudmi,ale nedalo mi to. Chystám link, kde budú fotky osôb čo hodnotili prvé kolo plus ich výsledok hodnotenia a nakoniec ako to dopadlo,keYď som tam spravil menší cirkus a sami budete vidieť,že celkom oprávnene som sa rozčúlil, počítam,že zajtra to tu hodím, do osobitného linku. Marián sa podľa pôvodných výsledkov vôbec neumiestnil, zato sa môžte tešiť na fotky tých nádher,čo boli na prvom a druhom, jediné zaslúžené miesto v pôvodných výsledkoch mal Figiman so svojou bustou Luckyho Jacka, ten bol fakt veľmi pekný. Mňa na tejto súťaži úplne odignorovali,jak prašivého psa,ale to nevadí, aspoň som tam spravil rozruch a nakoniec vyhral zdravý rozum :D
paranoid

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marian » 24 bře 2009, 08:36

tak ake boli vysledky tie prve neviem a ani ja si nemyslim ze tie druhe boli o nieco lepsie,a to ze sa neumiestnil paranoid tak tomu nerozumiem, jeho olonias nazivo bol uzasny nic lepsie som nevidel, figurka uzasna, to drevo na podlahe tiez fakt nadhera to by som dal na prve miesto , figimanova busta nazivo tiez super tu by som dal na druhe miesto a tretie neviem, boli tam niektore busty pekne este, ono zle sa hodnoti ked su len 3miesta a viacej velkosti figur a este aj busty, no a prve miesto vyhral ogre, cesnak poznas z wargamingu, mal tam takeho velkeho nurglackeho demona od forgeworldu, neviem kto rozhodoval ale myslim ze v komisii nebol ziadny figurkar, a pri takom svetle hodnotit figurky by mal problen aj skuseny figurkar, takze moje tmavsie figurky tam posobili dost jednofarbne az tmavo :? , lenze ja to nemalujem v tme tak asi atak
na buduci rok ak pojdem tak len pozriet a nieco kupit, teraz som nakupil velmi dobre, kupil som tam toho saxona z ktoreho som neskutocne vyteseny, dalej nejake zalozne kopie z warlordsagy hlavne som rad tomu dark elfovy na tom jasrerovy dalej tej krave a babe na streche, a este nejkeho templara som kupil, ja viem ze to neni dobre kupovat kopie ale nedalo sa odolat :) a aj tak niektore znich si kupim originaly, kedze tieto pojdu tatkovi do vytrinky, lebo jemu sa to neskutocne paci a uz mi hovoril ze nieco si aj on skusi namalovat :) :) :)
Marian

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rastislav Jancuska » 24 bře 2009, 08:57

Tuším že tu niekoho rozneseme na kopytách a ich skalpy bubú zdobiť sedlá našich koní :evil: :evil: :evil:
Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá výhovorku.
Rastislav Jancuska

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 24 bře 2009, 12:38

paranoid píše:Cesnak: ja som sa zasadil o zrušenie prvotných výsledkov, nakoľko to bolo fiasko ako nikde, rozhádal som sa s viacerými ľudmi,ale nedalo mi to. Chystám link, kde budú fotky osôb čo hodnotili prvé kolo plus ich výsledok hodnotenia a nakoniec ako to dopadlo,keYď som tam spravil menší cirkus a sami budete vidieť,že celkom oprávnene som sa rozčúlil, počítam,že zajtra to tu hodím, do osobitného linku. Marián sa podľa pôvodných výsledkov vôbec neumiestnil, zato sa môžte tešiť na fotky tých nádher,čo boli na prvom a druhom, jediné zaslúžené miesto v pôvodných výsledkoch mal Figiman so svojou bustou Luckyho Jacka, ten bol fakt veľmi pekný. Mňa na tejto súťaži úplne odignorovali,jak prašivého psa,ale to nevadí, aspoň som tam spravil rozruch a nakoniec vyhral zdravý rozum :D

tak som zvedavy :-D hlavne na to hodnotenie, ale v podstate to nieje ziadna vynimka by som povedal na slovenskych sutaziach, jednak ked hodnoti lietadielkar figurky a potom ked hodnoti nejaky kamarat niekoho zo sutaziacich, zazil som vela veci uz na sutaziacha preto si z toho velku hlavu nerobim. Zazil som aj to ako ma vyhodili z kategorie figuriek, pretoze som bol este len junior a tak som tam nemal co hladat, aj to ako komisia sa zhodla ze na jednom rytierovy som mal dekal a tak dalej. Najhorsie je vsak ak niekto hodnoti svoje veci a este sa da na prve miesto to je ubohost :o hlavne ak evidentne nesiaha niektorym zo sutaziacim ani po clenky. Osobne nechapem jednu jedninu vec a to, preco organizatori sutazi davaju do propozicii kategoriu, ktoru nema kto objektivne ohodnotit. Pretoze niekto kto nikdy nic nemaloval, alebo sa tomu nevenuje aspon tym ze toto odvetvie studuje, nema moznost zhodnotit co je ako tak lepsie.
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rastislav Jancuska » 24 bře 2009, 12:51

Páni, počkajme na foto od Paramajstra a potom to spustíme..neplnme Marianove vlákno rečami o niekom kto......... :?
Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá výhovorku.
Rastislav Jancuska

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Taiko » 24 bře 2009, 13:39

Cesnekáči, stejné je to i na některých soutěžích v ČR....rozhodčí hodnotí své modely apod.... :evil:
http://taiko-miniatures.blogspot.com/

Obrázek
Taiko

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 503 • Stránka 8 z 34 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 34

Zpět na Rozestavěno