On to nedělá pod cenu jen se nepřiznal kolik bere ve skutečnosti a osobně myslím si že jeho práce je k nezaplacení, maluje na zakázku ale dá tomu hodně ze svého umění a to se cení takže je to správně, za kvalitu se má platit za shit se má nakopat prdel
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
Braňo, díky za hodnotenie, konečne si dal o sebe vedieť. Kam chodíš na tieto potvorky? V Girone táto kategoria bola dosť zastúpená . Asi im raz musím prísť na chuť, ale v malých dávkach...
vdaka ludia, tak idem sa vam trosku povenovat osobne a potom zopar novych kuskov Marian: dikes, ale nemas co zavidiet, neico take dokazes aj ty, len s nadychom temna a to je pri tych malich hajzlikoch vcelku potrebne, asi budem musiet primiesavat do kazdej farby ciernu , iked je pravda ze moja zienka mi povedala, ze posledne figurky su vsetky take temne a nie take vesele ako doteraz por.Wolf: tak ja sa snazim aby to vyzeralo ako tak a aby som sa za to nemusel hambit, iked je pravda ze za niektore sa aj hambim, ale tak zatial sa nikto nestazoval Jan Koliba : podcenu mozno hej, ale ak by som to mal brat ako zivnost tak sa na to vykaslem, ja na figurkach obcas testujem a skusam nove veci, co by som si na mojich figurkach nedovolil, napriklad k akrylu by som sa inak nikdy nedostal nebit veci na zakazku. Kazdopadne je mozne ze robim cosi pod cenu, ale ani by to nikto nekupil kebyze malujem za normalnu cenu, tak aby mi to s casom vynalozenim na jednu figurku vychadzalo na zarobkovu cinnost. Mna to proste bavy a privyrabam si s tym tak preco nie. Kveto Bradáč : tak kupujem ich cez net a kamosov. A k hodnoteniu, to este len pride, len pockaj do Horazdovic, tam si na tebe kludne zgustnem a hodim najprisnejsiu kritiku PS: ak chces nejakeho takehoto maleho hajzlika ti tam donesiem a mozes si skusit Štěpán Los: hmm, mne liezla vcelku dost nanervy, som si ju kupil ako vyzvu ze skusim z dost zleho skulptu spravit nieco pozeratelne, ziavne sa mi to aj trochu podarilo ale ta tvar ma na nej dost srala, lebo to nebola hlava ale balon s nosom a dvomi zapadnutymi dierkami
Tak a teraz pokracovanie, po BB som sa rozhodol ze dokoncim takmer vsetky figury co mam rozrobene, lebo mi to lezie na nervy ze mam cca 10-12 veci rozrobenych a stale pribudaju, tak som zacal s vecami na zakazkua priatelov.
Přílohy
klasika pre Rastovho kolegu, som ho dlho mal pred dokoncenim, asi od mossiku, ale nevedel som sa k tomu dokopat tak v jedno dobotne rano som si k nemu sadol a dorazil ho:) (90mm, olej, sem tam akryl)
polsky husar pre mojeho kamarata, uz davno ho mamod neho doma, tak som rad ze som ho konecne dokoncil, snad sa potesi, podla mna uz aj zabudol ze ho doma mam :) , model nic moc, ale tak co sa da robit, bolo tam dost tmelenia, brusenia a aj nejake to skulptenie, vymenena hlava dorobena hlava geparda - ktora sa podla mna moc nevydarila a nova vlajka (54mm, akryl, plet olejom)
dalsi hajzlik na ebay co pojde, inak moja prva figurka robena cisto akrylom. 28mm
Dalsia vec do Rakuska, neviem vyrobcu, ale vedel som koho by to mohlo predstavovat, len som stratil ten papierik na ktorom to bolo napisane aj s farebnou schemou uniformi :) (54mm, akryl+olej)
figurka z Girony, od Rasta, pojde do Rakuska. Uz na nej vlastne chyba len dopatlat vlajku a ruky, vsetko je to robene akrylom len vlajka je streknuta zatial syntetikov, pretoze po vytienovani to vyzeralo zle, tak som sa s Rastom zhodol ze streknut to bude najjednoduchsie. 54mm
paranoid:tak myslim ze je to skulpt od latoreho, ale niesom si uplne isty, no kazdopadne viem ze jedine co sa mi z tej figurky paci je hlava, ta by sa dala pouzit inde, ale inak... obdobie nahovno, teda aspon pre mna, poza tiez nic vynimocne, to radsej statiku ako toto tu sialene, a skulpt ak je to teda od latoreho, tak som videl aj sakra lepsie, evidentne rychlovka od neho. wolfik: nechcel si ma adoptovat, nic ti neodpisem ale inak 90 sa aj mne pacila, jedine mal tvar trosku do oranzova, viac ako som zvyknuty u mojich figuriek, inak sa mi pacil na to ze to bolo vcelku rychlo cele malovane. marinacik je zabavna vecicka a malovat ich akrylom je zabava a teraz na jednom scifi a fantasy veltrhu v BA som namaloval teda takmer aj dokoncil dalsich troch, zatial len v takomto stadiu, este enjake upravi a namalovat zbrane a pojde to cele ako skvadricka na ebay.
Cesnak : ta tvoje eskadra se mi líbí. Když je toho takhle více po hromadě , vypadá to moc dobře. Možná začnu uvažovat ,že si něco takového malého zkusím též namalovat. Jenom hloupý dotaz, dají se malovat ti pidižvíci jenom olejem ? Akryl jde totiž mimo mě. Nikdy jsem ho nezkoušel, a ani nevím jak na to. Jinak Honza,