Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Figury, busty ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

figurky

In-progress builds
Odeslat odpověď
Příspěvků: 400 • Stránka 8 z 27 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27
  • Odpovědět s citací

Re: figurky

Příspěvekod por.Wolf » 28 srp 2008, 19:14

Ano, to pokud si někdo koupí, vynaloží své penízky na kvalitní parádně namalovanoui věc, tak to má vypadat tak to ma byt :wink:
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
por.Wolf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JK93 » 28 srp 2008, 19:40

ja si stejne cesnak myslim ze robis hodne hodne pod cenou...
JK93

• Odpovědět s citací

Příspěvekod por.Wolf » 28 srp 2008, 19:51

On to nedělá pod cenu jen se nepřiznal kolik bere ve skutečnosti :wink: a osobně myslím si že jeho práce je k nezaplacení, maluje na zakázku ale dá tomu hodně ze svého umění a to se cení takže je to správně, za kvalitu se má platit za shit se má nakopat prdel :evil:
por.Wolf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dakan » 28 srp 2008, 20:07

Velmi pěkné =D> =D>
Obrázek
Dakan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomáš Dunda » 28 srp 2008, 20:11

opravdu super práce, jak acrylem, tak olejem. obdivuji tvoji univerzálnost. =D>
PiMC - Pardubice illegal Model Club
Tomáš Dunda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod J!rka Votápek » 28 srp 2008, 20:16

Mně se hrozně líbí ta šachovnicová podložka!! :P
To ostatní samozřejmě taky..
J!rka Votápek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Kveto Bradáč » 02 zář 2008, 17:01

Braňo, díky za hodnotenie, konečne si dal o sebe vedieť. Kam chodíš na tieto potvorky?
V Girone táto kategoria bola dosť zastúpená . Asi im raz musím prísť na chuť, ale v malých dávkach...
Kveto Bradáč

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Štěpán Los » 02 zář 2008, 17:05

tu stou kočkou sem dělal kdysi na zakazku ale takhle se mi teda nepovedla! =D>
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Štěpán Los

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 10 zář 2008, 16:01

vdaka ludia, tak idem sa vam trosku povenovat osobne a potom zopar novych kuskov 8-)
Marian: dikes, ale nemas co zavidiet, neico take dokazes aj ty, len s nadychom temna a to je pri tych malich hajzlikoch vcelku potrebne, asi budem musiet primiesavat do kazdej farby ciernu :lol: , iked je pravda ze moja zienka mi povedala, ze posledne figurky su vsetky take temne a nie take vesele ako doteraz :)
por.Wolf: tak ja sa snazim aby to vyzeralo ako tak a aby som sa za to nemusel hambit, iked je pravda ze za niektore sa aj hambim, ale tak zatial sa nikto nestazoval 8-)
Jan Koliba : podcenu mozno hej, ale ak by som to mal brat ako zivnost tak sa na to vykaslem, ja na figurkach obcas testujem a skusam nove veci, co by som si na mojich figurkach nedovolil, napriklad k akrylu by som sa inak nikdy nedostal nebit veci na zakazku. Kazdopadne je mozne ze robim cosi pod cenu, ale ani by to nikto nekupil kebyze malujem za normalnu cenu, tak aby mi to s casom vynalozenim na jednu figurku vychadzalo na zarobkovu cinnost. Mna to proste bavy a privyrabam si s tym tak preco nie.
Kveto Bradáč : tak kupujem ich cez net a kamosov. A k hodnoteniu, to este len pride, len pockaj do Horazdovic, tam si na tebe kludne zgustnem a hodim najprisnejsiu kritiku :twisted: :grin: PS: ak chces nejakeho takehoto maleho hajzlika ti tam donesiem a mozes si skusit :wink:
Štěpán Los: hmm, mne liezla vcelku dost nanervy, som si ju kupil ako vyzvu ze skusim z dost zleho skulptu spravit nieco pozeratelne, ziavne sa mi to aj trochu podarilo ale ta tvar ma na nej dost srala, lebo to nebola hlava ale balon s nosom a dvomi zapadnutymi dierkami :evil:

Tak a teraz pokracovanie, po BB som sa rozhodol ze dokoncim takmer vsetky figury co mam rozrobene, lebo mi to lezie na nervy ze mam cca 10-12 veci rozrobenych a stale pribudaju, tak som zacal s vecami na zakazkua priatelov.
Přílohy
2.jpg
klasika pre Rastovho kolegu, som ho dlho mal pred dokoncenim, asi od mossiku, ale nevedel som sa k tomu dokopat tak v jedno dobotne rano som si k nemu sadol a dorazil ho:) (90mm, olej, sem tam akryl)
3.jpg
polsky husar pre mojeho kamarata, uz davno ho mamod neho doma, tak som rad ze som ho konecne dokoncil, snad sa potesi, podla mna uz aj zabudol ze ho doma mam :) , model nic moc, ale tak co sa da robit, bolo tam dost tmelenia, brusenia a aj nejake to skulptenie, vymenena hlava dorobena hlava geparda - ktora sa podla mna moc nevydarila a nova vlajka (54mm, akryl, plet olejom)
4.jpg
5.jpg
dalsi hajzlik na ebay co pojde, inak moja prva figurka robena cisto akrylom. 28mm
1.jpg
Dalsia vec do Rakuska, neviem vyrobcu, ale vedel som koho by to mohlo predstavovat, len som stratil ten papierik na ktorom to bolo napisane aj s farebnou schemou uniformi :) (54mm, akryl+olej)
Untitled-1.jpg
figurka z Girony, od Rasta, pojde do Rakuska. Uz na nej vlastne chyba len dopatlat vlajku a ruky, vsetko je to robene akrylom len vlajka je streknuta zatial syntetikov, pretoze po vytienovani to vyzeralo zle, tak som sa s Rastom zhodol ze streknut to bude najjednoduchsie. 54mm
https://www.facebook.com/EliteMiniCrew
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod paranoid » 11 zář 2008, 10:14

pekné, najviac sa mi vidí, ten posledný napoleónec so zástavou, figúrky v pohybe sa mi celkovo viac páčia
paranoid

• Odpovědět s citací

Příspěvekod por.Wolf » 11 zář 2008, 13:48

Velkovýrobna figurek alias cesnak :grin: :grin: :grin: ,dobré ,dobré mě se líbí nejvíc samozřejmě 90 mm rytíř a ten pidimrdka marińák malovaný akrylem :wink:
por.Wolf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 14 zář 2008, 01:07

paranoid:tak myslim ze je to skulpt od latoreho, ale niesom si uplne isty, no kazdopadne viem ze jedine co sa mi z tej figurky paci je hlava, ta by sa dala pouzit inde, ale inak... obdobie nahovno, teda aspon pre mna, poza tiez nic vynimocne, to radsej statiku ako toto tu sialene, a skulpt ak je to teda od latoreho, tak som videl aj sakra lepsie, evidentne rychlovka od neho.
wolfik: nechcel si ma adoptovat, nic ti neodpisem :grin: :grin: :grin:
ale inak 90 sa aj mne pacila, jedine mal tvar trosku do oranzova, viac ako som zvyknuty u mojich figuriek, inak sa mi pacil na to ze to bolo vcelku rychlo cele malovane.
marinacik je zabavna vecicka a malovat ich akrylom je zabava a teraz na jednom scifi a fantasy veltrhu v BA som namaloval teda takmer aj dokoncil dalsich troch, zatial len v takomto stadiu, este enjake upravi a namalovat zbrane a pojde to cele ako skvadricka na ebay.
Přílohy
wolfici.jpg
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod honza durdis » 14 zář 2008, 10:46

Cesnak : ta tvoje eskadra se mi líbí. Když je toho takhle více po hromadě , vypadá to moc dobře. Možná začnu uvažovat ,že si něco takového malého zkusím též namalovat.
Jenom hloupý dotaz, dají se malovat ti pidižvíci jenom olejem ? Akryl jde totiž mimo mě. Nikdy jsem ho nezkoušel, a ani nevím jak na to.
Jinak =D> =D> =D>
Honza,
Nikdy se nevzdávat. Saburo Sakai
honza durdis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod cesnak » 14 zář 2008, 11:08

honza durdis: jasne ze sa to da malovat iba olejom, teda v pripade ze uz mas spraveny zaklad, na to sice pouzivam akryl, ale tak tiez aj niekedy syntetiku, proste klasicky postup pri malovani olejom, no a toto tu je vsetko iba olej:
download/file.php?id=224089&mode=view
download/file.php?id=212265&mode=view
download/file.php?id=195483&mode=view
download/file.php?id=203590&mode=view tu je akurat predtienovane krydlo akryloma, ale doladene olejkami, proste vsetko sa da aj olejom len treba chciet a skusat :wink:
cesnak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod honza durdis » 14 zář 2008, 11:24

Tak to je dobrý. To jsi mě uklidnil a asi i ukecal. Něco zkusím, ne hned ale až se mi nějaká zalíbí natolik že to zkusím. Prozatím děkuji. H.
Nikdy se nevzdávat. Saburo Sakai
honza durdis

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 400 • Stránka 8 z 27 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27

Zpět na Rozestavěno