Hotovo.Ked bude čas tak ešte prefotím . Z pravým plátom som bojoval viac ako by som chcel.Po asi piatich pokusoch som to vzdal namaľoval úplne ináč. Spokojnosť tak 50/50. Tých 50 hlavne za dokončenie.Ale zase som sa niečomu pri maľovaní priučil. Pomaly sa púštam do ďalšiej ale mám pred nou obrovský rešpekt. Viac kože,viac NMM a OSL.
Začal som figúrku ktorú mám už nejakú chvílu a odkladal som ju na neskôr.Teraz pre zmenu nechávam bustu Celedriel na neskôr Sir Kay od Big Child Creatives. Trochu som upravil pozíciu a vyplnil priestor medzi podstavcom a pozadím tmelom.Zatial niesom na 100% rozhodnutý co z podstavcom.Povodny plán bol zima ,sneh a skusit osl.Požiar/oheň od spodu. Uvidím ako sa to vyvinie.
Pleť mám hotovú a rozmaľoval som vlasy a čím viac pokračujem na vlasoch tým viac mi príde tvár bledá. Make up som ešte neriešil,tam sa rozhodnem až ked budú hotové vlasy a o to jednoduchsie bude pridať nejaké filtre a ďalšie svetlá na tvár. Z vlasmi trochu bojujem a vôbec neviem či idem správnou cestou,hlavne odtiene ktoré si miešam sám. Názory ?
Přílohy
Jedna z pod lampy,odtiene moc nesedia tak len pre predstavu.
Progress. Namaľovaná látka a po prvýkrát som si vyskúšal namaľovať "drahokamy" ešte som skúsil pridať nejaké pehy a tam som to asi pos**l.Ešte viac no. Skúsim s tým ešte niečo spraviť.