V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
El Thud píše:Naopak jen ať pěkně robí slečny, to je aspoň hezké pokoukaní... Beztak neustále všichni výrobci vydávají a následně modeláři malují samé rytíře,římany, piráty, samuraje, esesáky a elfy... Pěkný buchty nějak zmizely z pořadu dne a je to fakt škoda...
Rastislav Jancuska píše:Presne tak, .....videl som ju zakomponovanú už vo viacerých scenériách a všetky boli zaujímavé.
Ale toto nie. Kopulujúce zajačiky by boli milé ako ,,jemne skrytá srandička,, ale nie takto naservírované...no aj na môj vkus prečudesná zlátanina![]()
Ale figurka je pekná, nepovedal by som nie.
Rastislav Jancuska píše:Tož já už staršia generácia![]()
![]()
Jasne že to berem, ale ja ked už..tak by som jej dorobkal jemnú kožušinku, samozrejme aby nezahalovala očiam lahodiace partiedostalo by to iný nádych.
Rastislav Jancuska píše:Tož já už staršia generácia![]()
![]()
.lopee píše:Rastislav Jancuska píše:Tož já už staršia generácia![]()
![]()
Příběh s Conanem vyšel již někdy v roce 1932, pokud ne dříve - ačkoli i ty ženské byly přeci jen trošku oblečené. Takže zase tak moc stará generace nebudeš, ne?Jinak co já nechápu na té scéně s hoplítkou, to je ten ptáček s tím hnízdem. Pokud to tedy není pozůstatek podzimu
. A ta nahá hoplítka... přeci jen by ji dost záblo od toho kovu, který s sebou vláčí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků