glock píše:JJ dobrej pokrok tak jen tak dal...
už vydržím až do konce

tvořím: H. P. Halifax
hotovo: G-55
hotovo: G-55
glock píše:JJ dobrej pokrok tak jen tak dal...
Tvitek píše:Klube se ti z toho parádní model...tu zalakovanou stříbrnou si asi taky někdy vyzkouším....s podvozkem jsis pěkně vyhrál a určitě se ti ve výsledku oplatí....jinak vidím, že jsi chytil slinu - nebude to moc trvat a Fiatu budeš mít v kupě
komisař píše:Na škrábané olétání jsem zvědav! Zase nějaký pokrok, to pro nás konzervativce není ...
Martin Glogar píše:komisař píše:Na škrábané olétání jsem zvědav! Zase nějaký pokrok, to pro nás konzervativce není ...
Peťo, už jsem to v malé míře zkusil na avii, kdyžtak koukni do galerie, myslím, že to vypadá docela dobře...nejsi úplný konzervativec, stínuješ už dokonce i podvozky a podobné titěrnosti, určitě se nakonec dostaneš i ke škrábání odřenin
Martin Glogar píše:to Kuba: díky moc kámo![]()
to Mirek: aha...no já měl v plánu ji pořádně olétat, chtěl jsem se inspirovat malůvkou na krabici od SH, tam je to odřený dost, ale to je Sotoserie, ve flying machines je asi jiná (pozdější) verze, co? já to stejně neumím s odrbáním přehnat, i když se snažím, vždycky z toho vznikne "čistý" model, takže tam hodím jen pár odřeninek a myslím, že to bude v pohoděnejde mi o kvantitu odřenin, spíš o tu kvalitu...budu konzultovat kdyžtak
glock píše:Proste priznivci wetheringu si v tomhle pripade neprijdou na sve - a to vlastne u vsech fiatu ....
Martin Glogar píše:glock píše:Proste priznivci wetheringu si v tomhle pripade neprijdou na sve - a to vlastne u vsech fiatu ....
fakt ne?já ho chtěl právě pořádně "do...bat"
Martin Glogar píše:to Pavel: díky![]()
to Mirek: chjo, tak jo, já se tím budu řídit
glock píše:No poradne sem se na to koukal Fiaty se k 353 Sq dostavaly od cervna 43 a to cca 11 ks (vcetne dvou prototypu)..Co sem koukal tak na fotkach z pozdejsi doby je nejakej kour za "fukama" ale jinak nic moc...pocet letuschopnejch masin byl prumerne kolem 4ks (ladeni detskejch nemoci a tak) Jeden cas byl ready pouze jedne Fiat...Z pocatku letaly Fiaty bez cisla Sq pote zas bez fasces (myslim tim logo u kabiny) na kridlech fasces nebyly vubec...Tesne pred kapitulaci bylo u Sq tech 11 ks z toho 7 letuschopnejch...Tak si to preber, myslim ze dodavky byly 2-5-4 a to po mesicich takze posledni Fiaty toho moc nenaletaly...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník