Jo myslím, že ti chybí kolmý rám na bočních sklech u pilota.
Merlins always drip oil... If don't... worry!
DOSKOČIL MICHAL píše:ono je to spíš tím, že psát výtky obecně a ještě k tomu třídě modelářů v který jsi je mírně řečeno ošajstlich ....
tak jsem rád, že to takhle bereš.
Libor Jekl píše:Jakube, to že mašina je jak nová chtěl "zákazník", nebo to ještě budeš dodělávat - očouzení z výfuků, omlácení dvěří v trupu, atd. Na to, že je to operační mašina, je to moc čistý. Osobně se mě taky nelíbí odstíny barev, ale to už je čistě subjektivní.
Jo myslím, že ti chybí kolmý rám na bočních sklech u pilota.
DOSKOČIL MICHAL píše:ono je to spíš tím, že psát výtky obecně a ještě k tomu třídě modelářů v který jsi je mírně řečeno ošajstlich ....
.... nemám to letadlo nastudovaný, ale přijdou mi děsně velký a kontrast mezi napuštěnou linkou kapotáže a zcela netknutými zámky ( který dostávaly zabrat .. ) je při dokonalosti ostatního divný .... tak jsem rád, že to takhle bereš. Fakt opravdu velká škoda alespoň těch Zdic .....
Libor Jekl píše:No to se ti povedlo, hodit to na glocka!![]()
Klid capitano, nechme to na pivko do hungároše, není to nic zásadního.
Jo a přestaň psát v množném čísle, už mě s tím vážně se..š.
Libor Jekl píše::grin: až pojedeš přes Brno, tak se ozvi, objednám tě k manželce!![]()
Sorry za OT.
michal-v píše:Kubo,
klobouk dolů. Chvílemi jsem měl pocit, že z toho bude novostavba. Stroj, jako takový, není moje krevní skupina, ale zpracování, to mohu je závidět.
I když jsi psal, že jsi to majitel nepřeje, stejně bych to trošičku zašpinil, stejně mu na to doma sedne prach, tak co??
Glocku,
žlutá sice je výrazná i na fotkách, ale i na nich je vidět mírné zašpinění, proto jsi myslím, že by to mělo být mírně zašpiněno.
Pánové, berte to, jako osobní názor. Kobovy pracky bych chtěl mít.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků