Taky uvažuju, že bych něco spíchnul. Jako reálný se mi zdá Macchi C. 200 I. serie. Pokusím se to postavit, doufám, že to zmáknu... Prozatím je času dost. Modely je klasika short run od Spešl houby...
Jakub Vilingr píše:Taky uvažuju, že bych něco spíchnul. Jako reálný se mi zdá Macchi C. 200 I. serie. Pokusím se to postavit, doufám, že to zmáknu... Prozatím je času dost. Modely je klasika short run od Spešl houby...
Luboš Pavel píše:No já už nesměle začínám dělat na modelu, který by rozšíil SIG na E-Dayi. Jedná o typ letadla, který v Brně ve čtvrtkách zastoupen nebyl, původem je z Francie a myslím, že více již netřeba naznačovat, modří již vědí.
glock píše:Luboš Pavel píše:No já už nesměle začínám dělat na modelu, který by rozšíil SIG na E-Dayi. Jedná o typ letadla, který v Brně ve čtvrtkách zastoupen nebyl, původem je z Francie a myslím, že více již netřeba naznačovat, modří již vědí.
JJ vědí, já mám pár zmrzlina-temelínů (JTE sem si vypučil od Karla Piláta) a pokusi mse i novinku tak uvidíme kolik toho nakonec bude....
glock píše:A doufám že se přidají i hříšníci jako Filip, Miloš a Martin![]()
Martin Glogar píše:glock píše:A doufám že se přidají i hříšníci jako Filip, Miloš a Martin![]()
můj zmrzlinářský minitemelínek bohužel opravdu letos nebude, to vím už teď![]()
Jakub Vilingr píše:Martin Glogar píše:glock píše:A doufám že se přidají i hříšníci jako Filip, Miloš a Martin![]()
můj zmrzlinářský minitemelínek bohužel opravdu letos nebude, to vím už teď![]()
Tak to přivezeš rozdělaný, to nišemu nevadí, klidně tam můžou bejt i rozlepený věci, myslím, že tam budu mít kus nový S.79...
Jakub Vilingr píše:Tak to přivezeš rozdělaný, to nišemu nevadí, klidně tam můžou bejt i rozlepený věci, myslím, že tam budu mít kus nový S.79...
Luboš Pavel píše:jj přesně dovezeš to co máš. Jo a taky si dej do podpisu banner na It.SIG jako my ostatní, jnak budesh platit v HO rundu pro všechny a né jednu![]()
![]()
glock píše:No mles bys Martine trochu pohnout no...Nevybral sis jednoduchej model ale neco bys do kupy dat mohl...
glock píše:To All kdyz uz tak planujem co vsecko na SIGovem stole budem mit musime zajistit 1-3 zidle pro hlidaceprotoze ty vlajky testoviny vino a dalsi veci (pro Kubrta a Lubose - podprdy fakt NE) by si nekod moh vypucit nebi by se nekdo moih na neco ptat a tak. Ja tu slibuju ze privezu 3x Bf 109 3x Mc 202 a 2x Mc 205 (to je polovina vseho co mam) + doufam jeden novej model
Pavel Vacek píše:Chlapi dovolte otázku .. Máte někdo fotku na první mašinu z návodu na MC.200 od SH v 1/48, tedy tu s číslem 374-1 ?
A mohl bych o ní případně poprosit ? Nebo rovnou vůbec o nějaké podklady na Mc. 200 ? Nemám lautr nic ...![]()
Ale nic neslibuju ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník